Friday, October 11, 2019

Ønsker du å oppgradere nær- og fjernlysene dine til LED?

Da anbefaler vi deg å kjøpe Lumen LED ProSystem på

Black Friday Week Tilbud!

Lumen LED ProSystem har vært et av våre mest solgte produkter i flere år og er perfekt for deg som ønsker å oppgradere til LED i nær- og fjernlys eller i tåkelys. Dette vil gi deg en fantastisk god oppgradering av bilens originale lys og er perfekt for deg som ønsker et perlehvitt og moderne lys på bilen din. Det vil også gi deg en kraftig oppgradering av lysstyrken med nesten 4 ganger mer lys enn det du vil få av en vanlig halogenpære. Høres fantastisk ikke sant? Ta en titt på dette settet i nettbutikken vår og hva våre kunder har gitt av tilbakemeldinger.
Når et så bra produkt kommer på Black Week tilbud, burde man absolutt slå til med det samme! Vi vil også ha mange andre utrolige tilbud i nettbutikken vår. Så følg med!





Med høy kvalitet og lyskvalitet i fokus er Lumen Led ProSystem blant de beste LED pærene på markedet. Det vil gi deg en knallgod oppgraderingen av lysstyrken med hele 3000 lumen effekt fra hver pære. Pærene matcher andre Xenon og LED produkter perfekt med sin perlehvite farge på 6000 kelvin. Er du opptatt av kvalitet og ønsker et moderne utseende og bedre lys på bilen din, så er det Lumen LED ProSystem du skal kjøpe på Black Friday Salg i høst. Dette settet vil virkelig gi deg bedre lys på bilen din med et fantastisk resultat som vil lyse langt. 

Lumen LED ProSystem har en original passform og er Plug & Play med originale sokler og kontakter. Det er veldig lett å montere selv og kundene våre elsker rett og slett Lumen LED ProSystem! Dette LED-settet er også Canbus-kompatibelt. Det vil si at du ikke vil få problemer med feilmeldinger slik som du ofte kan få om du har en nyere bilmodell med pære varslingssystem da LED pærer har lavere strømtrekk enn andre pære typer som for eksempel halogen og xenon. Ofte vil da pæren begynne å blinke eller ikke lyse i det hele tatt og du vil få opp en feilmelding. Dette problemet vil du ikke få om du kjøper Lumen LED ProSystem.  
Det finnes en rekke gode tilbakemeldinger fra våre kunder som allerede har kjøpt og montert Lumen LED ProSystem. Bare ta en titt på de tilbakemeldingene vi har fått her:

No comments:

Post a Comment