Tuesday, October 1, 2019

Oppgrader skiltlysene med LED


LED skiltlys til din bil på Black Friday?
Nye skiltlys i LED på din bil vil gjøre bilen din flere år nyere, i hvert fall utseendemessig. Nyere biler kommer ofte med LED i tåkelys og hovedlys originalt, men ofte blir skiltlysene glemt. Er du opptatt av detaljer og ønsker at bilen din skal fremstå mer moderne, så er skiltlys nye midt i blinken for deg. Det finnes spesialtilpassede skiltlys som kan passe rett inn i de originale hullene på din bil og du kan oftest bytte uten å klippe eller tilpasse noe som helst, plug and play. 

Bilen nedenfor er en eldre Volvo som har fått oppgradert lysene til LED skiltlys og LED ryggelys. Flott ikke sant? Black Friday 2019 er dagen for slike produkter.




Canbus eller pæresjekk er ofte et spørsmål som ofte dukker opp og disse skiltlyssettene er designet for å støtte bilens originale canbus, så de gir altså ikke feilmeldinger. Black Week 2019 eller Black Friday 2019 er dagen man kan sikre seg en god deal på slike produkter.




Det finnes en rekke modeller å velge i og du kan få dem til Audi, VW, Volvo, BMW, Mercedes, Ford, Kia, Hyundai og en rekke av de mest kjente bilmerkene. Klarer du ikke finne modellen i ferdig tilpassede er det også mulig å sette inn en enkel LED pære. Denne pæra bør være canbus kompatibel, slik at du også her unngår feilmeldinger. Slike pærer finnes også og det anbefales at du kjøper noe fra en solid leverandør. Også disse pærene er en het deal på  Black Week 2019 Salg




Det finnes en rekke gode tilbakemeldinger på kunder som har montert slike LED skiltlys





   Perfekt
   Konge bra lys
   03.10.2018 - Sigurd


    Sterkt lys!

    Ønsker du noe som virkelig lyser opp skiltet? Ja da kjøper du disse! Fy F*** for ett sterkt lys!            Sterkt, men også veldig nydelig hvitt lys som gjør at du 
    virkelig får følelsen av en "moderne" bil :)

    PS: Monterer du disse, trenger du snart ikke ryggelys lengre :D

    Veldig fornøyd med produktet!

    24.11.2018 - Martin

    Martin kjøpte nok sine på Black Week 2019 Salg.

Det finnes altså mange gode grunner for å sikre seg slike flotte LED skiltlys. Selv har jeg hatt det på alle mine biler og er virkelig fornøyd. Jeg har satt det opp sammen med noen bra LED tåkelys i Lumen Prosystem og Lumen Helios ekstralys, det er en fantastisk kombinasjon som virkelig lyser bra og ser bra ut på bilen. Jeg elsker de nye lysene mine. Det skjedde mye spennende på Ekstralys under fjorårets Black Week, så jeg sitter klar til årets BlackWeek 2019. Gjør du?



No comments:

Post a Comment