Tuesday, March 1, 2022

Lazer Linear 12 Elite LED fjernlys

Lazer Linear 12 Elite LED fjernlys er en kraftig og super slank LED bar fra Engelske Lazer. 

Denne fantastiske lampen fra Lazer gir deg virkelig et utrolig godt fjernlys. Med hele 8100 lumen har den en kjempegod effekt, og dette kombinert med det perfekte lysbilde gir den deg alt du kan drømme om av et ekstralys. Lazer Linear 12 Elite er godkjent og størrelsen gjør den også perfekt til å monteres lavprofilt eller innfellbart da lampen bare bygger 4 cm i høyden.

Det perfekte fjernlys får du med Lazer Linear 12 Elite

Ikke bare har Lazer Linear 12 Elite det perfekte lysbildet, men den er også veldig kraftig med hele 8100 lumen. Dette er like mye som 10 halogen tusenmetere. Det vi liker best med denne lampen er at den er designet for innfelling i eller bak grill. Lampen er rett og slett laget slik at den kan monteres lavt på bilen, uten at du får tap av lysbildet eller gjenskinn i asfalten. Høy effekt, bredt lysbilde og meget pent design er tre gode grunner for å velge nettopp denne LED baren. Et bredt lysbilde passer ypperlig for deg som kjører på mye varierte veier. Bredden hjelper deg å få lyset godt inn i svingen, og oversikt over dyr og andre detaljer langs veien. Kastelengden er på nesten en kilometer, noe som passer på lengre sletter der farten er høyere hvor du trenger sikt langt fremme. Med andre ord får du alt du trenger av et fjernlys i en og samme lampe. Her kan du også lese mer om LED fjernlys til din bil. 


Grillbraketter fra Lazer for en enklere montering

Ønsker du en stilren og integrert montering av ekstralys? Med Lazer grillbraketter får du en spesialtilpasset og proff montasje av Lazer sine bestselgende LED ekstralys direkte i bilens grill. Her får man en ferdig løsning spesiallaget for akkurat din bilmodell, med en enkel montering som tar rundt en times tid. Se alle grillbraketter fra Lazer her. 

LED-barer og ekstralys fra Lazer

Lazer produserer fantastiske LED-barer og råe ekstralys. Med en LED-bar fra Lazer kommer du til å få det perfekte fjernlyset og ekstralyset til ditt bruk og din bil og de har mange fantastiske monteringsløsninger. Lazer lamps er produsert i Stevenage i England og står for bra europeisk kvalitet og håndtverk, med gode garantier og ytelser svært få kan måle seg mot. Lazer er spesielt anerkjent gjennom racing og WRC og er anerkjent av FIA og ECE som godkjente til bruk i racing (FIA) og til gatebruk (ECE). Teknikken i lampene sørger for svært effektiv optikk, som igjen gjør at de høye lumen tallene faktisk kommer ut av lampen og ned i asfalten, noe kinesiske plagiater er svært dårlige på, som du vil se i videoen nedenfor. Velg Lazer når du vil ha europeisk kvalitet og lamper som lyser hinsides godt.



No comments:

Post a Comment