Friday, March 11, 2022

Vi monterer ekstralys på bilen og tar en tur i skogen

Runde ekstralys på bilen

ekstralys på bilenSelv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, så er det fortsatt mange som ønsker runde ekstralys på bilen. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet og det burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Lumen Cyclops får du både det runde klassiske utseende, men også en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd. Vi skal ta en tur i skogen med runde ekstralys i LED montert på en Toyota Land Cruiser. Se alle våre runde ekstralys fra Lumen Cyclops serien her: Lumen Cyclops LED fjernlys

Vi monterer ekstralys på bilen og tar en tur i skogen!

Lumen Cyclops LED ekstralys montert på Toyota Land Cruiser

Runde ekstralys på bilen egner seg spesielt godt om du har en bil med bøyle eller en såkalt kufanger. Flotte lyktefester fra Metec er laget for å gi en enkel og stødig montering av lykter og LED-barer på kufanger, lysbøyle eller rør. Dette er robuste klemmer laget i polert eller lakkert rustfritt stål for å tåle de nordiske forholdene. Lyktefestene finnes i flere størrelser og både i svart og krom farge, og leveres med hele 6 års overflategaranti. Perfekte å bruke når vi monterte runde ekstralys på Toyotaen. Dette ble en flott og stabil montering når man kjører mye på skogsbilveier, og lyktene har også ekstra uttak for støttestag om man skulle behøve dette.

nyheter fra Lumen Helios

Perfekte runde LED ekstralys

Selv om du velger runde ekstralys på bilen så kan du få det beste fra to verdener – en smal spot og et bredt fjernlys. Med et kombinert lysbilde får du ikke bare god sikt langt fremme med 825 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene. Dette er det ideelle lysbildet hvis du for eksempel kjører mye på skogsbilveier eller på veier der da kan være mye dyr langs med veiene eller veier som har mye svinger. Dette gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold, og gjør deg godt rustet med lys om du skal på fjellet, kjører i skogsområder med mye dyr, eller på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme.

No comments:

Post a Comment