Saturday, August 15, 2020

Ønsker du et klassisk rundt design og samtidig et kraftig ekstralys?

Da er Lumen Cyclops-serien noe for deg når vi har Ekstralyskampanjen 2020 og tilbud på lys!


Selv om LED-barer er veldig populære og lenge har vært en stor hit på fjernlys markedet, så er det mange som ønsker seg runde og klassiske lykter på bilen. En rund lykt vil gi deg et tradisjonelt utseende og med Lumen Cyclops får du både det runde og klassiske utseende, men også kraftige lykter som vil gjøre mørkekjøringen til en fryd nå i vinter og under mørketiden! Vi skal ha Ekstralyskampanjen 2020 og tilbud på lys og du burde absolutt få med deg disse fantastiske runde lyktene fra Lumen Cyclops som vi blant annet har i forskjellige størrelser og med forskjellige lysbilder. 





Klassisk og stilrent og samtidig en enorm effekt er hva du kan forvente av våre Lumen Cyclops lykter!

Tenker du på design eller kastelengde?

Noen foretrekker design og andre kastelengde, mens noen bare vil ha det kraftigste lyset overhodet  mulig. Hva med et ekstralys som gir deg litt av alt du måtte ønske? Lumen Cyclops er designet for å dekke alle disse behovene, og enda litt til. Med et lekkert design, robust kvalitet og en hinsides lysstyrke får du det perfekte ekstralyset! Man kan få Lumen Cyclops i forskjellig størrelser alt etter som hva som passer best på din bil og hva du foretrekker og vi har forskjellige modeller med Spot og Kombinert lysbilde!






Det skal ikke være vanskelig å kjøpe ekstralys

Synes du det er vanskelig å huske på alt du trenger, eller finne frem til hva som passer til de forskjellige lyktene? Da er du ikke alene. Vi har derfor laget en komplett pakkeløsning med alle produktene du måtte trenge. Her følger det med lamper, og alt du trenger for å montere og koble lyktene. På denne måten kan du være sikker på at du får med deg alt du behøver og ikke glemmer noe eller kjøper feil. Det trenger ikke være vanskelig! Ta en titt på dette når vi har Ekstralyskampanjen 2020 og tilbud på lys til bil, motorsykkel og andre kjøretøy!

Behøver jeg en styrestrøms modul?

Om bilen din originalt kommer med xenon eller LED-lys må du bruke en CanM8-modul, bedre kjent som en styrestrøms giver. Denne modulen henter ut et nytt styrestrøm signal for en enklere oppkobling. Ved LED originalt finner du ikke dette signalet, så du må derfor bruke denne. Har du xenon må du inn i selve spjeldet og finne pluss ledningen som aktiverer fjernlyset, dette er litt komplisert så canm8 hjelper deg med denne jobben.  Ved halogen behøver du ikke denne modulen og du kan bare finne pluss-ledningen som går inn på fjernlyset og koble deg inn på denne. 

No comments:

Post a Comment