Friday, August 7, 2020

Kjøp LED skiltlys til din bil på Ekstralyskampanjen 2020

Oppgrader skiltlysene dine med LED. 


Nye skiltlys i LED på din bil vil gjøre bilen din flere år nyere, i hvert fall utseendemessig og den vil se mer moderne ut. Nyere biler kommer ofte med LED i tåkelys og hovedlys originalt, men ofte blir skiltlysene glemt. Er du opptatt av detaljer og ønsker at bilen din skal fremstå mer moderne, så er nye skiltlys midt i blinken for deg. Det finnes spesialtilpassede skiltlys sett som kan passe rett inn i de originale hullene på din bil og du kan oftest bytte uten å klippe eller tilpasse noe som helst, plug and play helt enkelt. 

Bilen nedenfor er en eldre Volvo som har fått oppgradert lysene til LED skiltlys og LED ryggelys. Flott ikke sant? Ekstralyskampanjen 2020 er uken for å sikre seg slike produkter. Her kan du finne alle våre skiltlys




Canbus eller pæresjekk er ofte et spørsmål som ofte dukker opp og disse skiltlys settene er designet for å støtte bilens originale canbus, så de gir altså ikke feilmeldinger. Under Ekstralyskampanjen 2020 kan man sikre seg en god deal på blant annet LED produkter. 




Det finnes en rekke ulike skiltlys modeller å velge i og du kan få skiltlys sett til Audi, VW, Volvo, BMW, Mercedes, Ford, Kia, Hyundai og en rekke av de mest kjente bilmerkene. Klarer du ikke finne modellen i ferdig tilpassede, er det også mulig å sette inn en enkel LED pære. Denne pæra bør være canbus kompatibel, slik at du også her unngår feilmeldinger på bilen din. Slike pærer finnes også og det anbefales at du kjøper noe fra en solid leverandør med god kvalitet. Også disse pærene er en het deal på Ekstralyskampanjen 2020.


Det finnes en rekke gode tilbakemeldinger på kunder som har montert slike LED skiltlys fra Ekstralys



Perfekt
Konge bra lys
03.10.2018 - Sigurd

--------------

Sterkt lys!



Ønsker du noe som virkelig lyser opp skiltet? Ja da kjøper du disse! Fy F*** for ett sterkt lys! Sterkt, men også veldig nydelig hvitt lys som gjør at du virkelig får følelsen av en "moderne" bil :)

PS: Monterer du disse, trenger du snart ikke ryggelys lengre :D

Veldig fornøyd med produktet!
24.11.2018 - Martin

Det finnes altså mange gode grunner for å sikre seg slike flotte LED skiltlys. Selv har jeg hatt det på alle mine biler og er virkelig fornøyd. Jeg har satt det opp sammen med noen bra LED tåkelys i Lumen Prosystem og Lumen Helios ekstralys, det er en fantastisk kombinasjon som virkelig lyser bra og ser bra ut på bilen. Jeg elsker de nye lysene mine. Det skjedde mye spennende på Ekstralys under fjorårets Ekstralyskampanje, så jeg sitter klar til årets Ekstralyskampanjen 2020. Gjør du?

No comments:

Post a Comment