Saturday, July 18, 2020

Lazer Freeview LED arbeidslys

Perfekt til gravemaskiner med hele 16200 lumen



I samarbeid med engelske Lazer Lamps, så har Ekstralys utviklet Lazer Freeview LED Arbeidslys med det ene formålet, å gi deg best mulig arbeidslys fra hytten til en gravemaskin. Basert på den utrolig populære Linear-serien er lampen kun 4 cm høy med et stilrent design. Og med en heftig lysstyrke på hele 16200 lumen får du en lysstyrke tilsvarende hele 20 halogen lyskastere. Utrolig bra ikke sant? Et heftig arbeidslys!

Hva gjør Lazer Freeview LED Arbeidslys så bra?

Siden lampen kun bygger 4 cm i høyden så stjeler den nærmest ingen sikt fra maskinføreren, noe som ofte har vært en problemstilling med større LED-barer på blant annet gravemaskin. Med en fleksibel montering med sine justerbare senter braketter, og sidebraketter kan man montere lampen nærmest hvor enn man ønsker på gravemaskinen. Med Lazer som produsent er du trygt forsikret med et kvalitetsprodukt som leveres med hele 5 års ubetinget garanti.

Det perfekte arbeidslyset!

Lazer Freeview LED arbeidslys har en helt unik optikk som man kun finner i akkurat denne lampen. Lyset er fokusert på området du jobber på. Det gir mye mindre strølys opp i tretoppene og er mindre forstyrrende for andre arbeidere som jobber på samme anleggsområdet som deg selv. Lampen har en stor og jevn spredning av lyset, for å gi deg en god sikt over hele arbeidsområdet. Med en helt utrolig heftig lysstyrke på hele 16200 lumen får du et fantastisk LED arbeidslys, selv på de aller største gravemaskinene.

Du kan se alle våre LED arbeidslys til proffene og hjemmebruk fra Lazer, Rigid og Lumen her: https://www.ekstralys.no/led/led-arbeidslys  Vi har heftige LED lamper til ditt kjøretøy, enten en rimelig lampe eller en som tåler absolutt alt.



Lazer Lamps - Europeisk kvalitet

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og de er kjente for å lage godkjente e-merkede og referanse merkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskastere. LED-lyktene leverer et svært bra og sammensatt lysbilde som gir deg både god rekkevidde og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års ubetinget garanti.

LED arbeidslys finner du hos Ekstralys

Hos oss på Ekstralys.no kan du finne fantastiske LED arbeidslys til akkurat ditt behov og ditt kjøretøy. Vi har LED arbeidslys og lamper til entreprenørene eller det du måtte trenge til hjemmebruk. Et stort utvalg av heftige LED arbeidslys i alle prisklasser til traktor, gravemaskin, lastebil, tilhenger osv, og vi har lamper som tåler alt. Rigid, Lazer eller Lumen. Rund eller firkantet LED arbeidslys. Vi har utvalget hos oss.



No comments:

Post a Comment