Friday, July 10, 2020

Fantastisk LED-bar fra Lazer



Lazer produserer heftige LED-barer og råe ekstralys. Med en LED-bar fra Lazer kommer du til å få det perfekte fjernlyset til ditt bruk og din bil og de har mange gode monteringsløsninger. Lazer Lamps produseres i Stevenage i England og står for bra europeisk kvalitet og håndverk, med opp til 5 års garanti og ytelser svært få kan måle seg mot. Lazer er spesielt anerkjent i racing og WRC. Lazer distribueres av Ekstralys i Norge og hos oss kjøper du hele sortimentet fra Lazer.

En LED-bar fra Lazer er perfekt i grill!


Linear 6, Linear 12 og Linear 18 Elite er perfekte lamper for innfelling da de kun bygger 4 cm i høyden. Dette gir en slank og fin LED-bar som enkelt kan plasseres i de fleste griller. Lampene kan også monteres med en skiltbrakett om du vil ha en enklere montering. Lazer Linear 18 er en av de kraftigste, godkjente lampene til Lazer. Det er en ufattelig rå lampe med hele 12150 lumen og nesten en kilometer lang kastelengde. Det stopper da ikke der, for lampen har nemlig det komplette lysbilde som ikke bare gir deg god lenge, men en utrolig fin bredde i lysbilde. Her får du virkelig alt du kan drømme om av et fjernlys og den egner seg perfekt til å monteres lavprofilt eller innfellbart. 



Med opptil 18000 lumen og kastelengde på opptil 1100 meter er disse LED-barene fra Lazer noe av det råeste du får tak i. Lampene har et kombinert lysbilde som ikke bare gir god kastelengde, men en utrolig fin bredde i tillegg. Det perfekte ekstralys fra Lazer!


Grillbraketter for finere montering i grill


Ønsker du en stilren og integrert montasje av ekstralys? Med Lazer grillbraketter får du en spesialtilpasset og proff montasje av Lazer sine bestselgende LED ekstralys direkte i bilens grill. Her får man en ferdig løsning spesiallaget for akkurat din bil, med en enkel montering som tar rundt en times tid. Se grillbraketter fra Lazer her. 




Perfekt å montere en LED-bar fra Lazer på taket! 


Linear 36 og Linear 42 er bjelker som passer perfekt til takmontering. Det som er unikt med disse lampene er at de er rundt 1 meter lange og er godkjente som fjernlys. Det er ikke mange lamper på markedet idag som er e-merket over 20".





Universale braketter til ekstralys for takmontering


Har du lyst til å montere en LED-bar på taket, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Vi har braketter spesiallaget for takmontering av LED-bar. Brakettene kan brukes på alle bjelker og kjøretøy, med og uten takrails, slik at du får montert akkurat det du ønsker! Universale braketter fra Lazer for takmontering kan du se her. 



No comments:

Post a Comment