Friday, July 10, 2020

Nyheter fra Osram

I denne artikkelen skal vi ta en titt på våre nyheter fra Osram. 

Osram har i mer enn 110 år vært verdensledende innen bilbelysning, og er i dag blant verdens største produsenter. Faktisk er halvparten av alle passasjerbiler som blir produsert i hele verden utstyrt med OSRAM-lys. Som en Tysk produsent oser produktene av kvalitet. Osram er en markedsleder som tilbyr noen av markedets beste produkter.

LED i tåkelys


LED i tåkelys er svært populært. Disse nyheter fra Osram gir noen kraftige LED-pærer som kan erstatte originale pærer. Ved å bytte de gamle og gule halogen pærene med LED-pærer får du ikke bare et hvitere og mye mer moderne lys, men også en god oppgradering av lysstyrken. Dette vil i tillegg se utrolig flott ut på bilen din sammen med andre LED- eller xenon produkter du måtte ha fra før. 



Osram LEDriving FL pæresett


Dette er et plug & play pæresett med LED-pærer, designet for å enkelt erstatte dine halogenpærer i tåkelys. LED-pærene har god effekt og vil gi et flott hvitt lys som matcher andre xenon og LED-pærer perfekt. Disse pærene er perfekt for å matche fargen til andre LED eller xenon produkter på bilen. Pærene er svært kraftige som gjør de godt synlige på dagtid, og er derfor ypperlige som kjørelys på dagen. Osram er kjent for å levere markedsledende kvalitet på sine produkter, og her er ingen unntak. Pærene leveres derfor med hele 3 års garanti, slik at du kan kjøre problemfritt i årevis.


Osram LEDriving HL LED-kit


Dette settet ligner på FL pæresett, men det som skille dem er effekten. Med HL LED-kit får du nemlig høyere effekt og mer lys enn du gjør at det andre settet. Dette fungerer også perfekt til tåkelys. Disse pærene fra Osram gir en merkbar god oppgradering av lysstyrken, og med den perlehvite 6000k fargen får man et betydelig oppgradering av bilens utseende. Den perlehvite fargen er også ypperlig på mørke overflater, typisk våt asfalt og gir en knallgod oppgradering av lyset. Pærene er multivolt slik at de både kan brukes på personbil og lastebil.


LED og canbus (pæresjekk)


LED-pærer har et betydelig lavere strømforbruk enn standard halogenpærer, og kan av og til få problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kalt en pæresjekk funksjon. Denne funksjonen sjekker regelmessig hvor mye strøm en pære trekker, og hvis strømforbruket er for lavt tror bilen at pæren er ødelagt. Det vil derfor normalt komme en feilmelding som sier i fra om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse.

Hvordan løser man dette?


For å løse dette må man kompensere for strømforbruket som mangler. Dette løses enkelt med en motstand som vil øke strømforbruket til pæren. Motstand for denne pæren kan du se her: Motstand til LED-pære


No comments:

Post a Comment