Saturday, July 18, 2020

LED-bar fra Lazer

Heftige LED-barer fra engelske Lazer Lamps




Lazer Linear 18 - en bestselger!

Lazer Linear 18 Elite Led Fjernlys en fantastisk LED-bar fra Lazer, og en av våre mest solgt ekstralys. Lazer Linear 18 gir deg alt du trenger av et fjernlys. Den har en kjempegod bredde og en lang kastelengde på nesten 1 kilometer og ikke minst en høy effekt på hele 12150 lumen. 

Dette er en bestselger hos oss, og tilbakemeldingene fra våre kunder er meget positive, så med denne garanterer vi deg virkelig et utrolig godt fjernlys. Høy effekt, kombinert lysbilde og meget pent design er tre gode grunner for å velge nettopp denne lampen. 


Lampen er også laget for å monteres lavt, så denne er ypperlig om du ønsker å montere under eller i nærheten av skiltet.  

For montering på skiltplaten har Lazer en brakett som er spesiallaget for denne lampen. Se her: https://www.ekstralys.no/lazer-skiltbrakett-for-ekstralys-og-ledbarer




Om du ikke ønsker å bruke skiltbrakett er denne lampen også meget godt egnet for integrering i grillen på de aller fleste biler da en ikke bygger mer enn 4 cm i høyden. Og lengden er omtrent like lang som bilskiltet er bredt. 

For enklere tilkobling anbefaler vi å ta med et ledningsnett med relé som er tilpasset denne LED-baren. 



Lazer Linear 12 - en kraftfull lillebror

Lazer Linear 18 Elite og har også en lillebror, nemlig Lazer Linear 12. Dette er også en fantastisk LED-bar fra Lazer og den er en del mindre enn Linear 18, men den er fortsatt utrolig kraftig med sine 8100 lumen. Lazer Linear 12 Elite Led Fjernlys kan du se her: https://www.ekstralys.no/lazer-linear-12-elite-kraftig-slank-led-fjernlys-bjelke


Kombo lysbilde - Det perfekte fjernlys

Et kombinert lysbilde passer ypperlig for deg som kjører på mye varierte veier. Bredden hjelper deg å få lyset godt inn i svingen, og oversikt over dyr og andre detaljer langs veien. Kastelengden er på nesten en kilometer, noe som passer på lengre sletter der farten er høyere hvor du trenger sikt langt fremme. Med andre ord får du alt du trenger av et fjernlys i en og samme lampe. 



Lazer Lamps - Europeisk kvalitet

Som norsk distributør av Lazer, tilbyr vi hele sortimentet og lagerfører alle produkter. Lazer produseres i England og er kjente for å lage godkjente e-merkede og referanse merkede LED-lamper som lyser hinsides godt. Du kjenner sikkert Lazer fra sin satsing innen motorsport, med gromme panserkit og enorme lyskastere. LED-lyktene leverer et svært bra og sammensatt lysbilde som gir deg både god rekkevidde og bredt lysbilde uten "hotspots" og med svært behagelig fargetemperatur. Alle produktene leveres med 5 års ubetinget garanti.

No comments:

Post a Comment