Saturday, July 18, 2020

Få bedre ryggelys på bilen din

Visste du at bilprodusentene kaller ryggelys for ryggemarkeringslys? – Det handler nemlig ikke om at du skal se noe særlig bakover, men at andre skal se at du har bilen i revers! Oppgrader ryggelysene dine, og reduser sjansen for å kjøre på noe når du rygger – for nå kan du faktisk se hva som er bak bilen. 



Det handler ikke bare om at du skal se noe når du rygger, det handler om at andre skal se at du har bilen i revers. LED pærer gjør noe med dette og du får over dobbelt så sterke lys med LED i ryggelysene. Enkelt å bytte. Vi har P21W, W16W, W21W, H21W og selv lykter for innfelling. Få gode ryggelys her! Få bedre ryggelys på bilen din og se våre anbefalte produkter under. 



Lumen LED Ryggelys 

Lumen LED ryggelys pærer er vårt mest solgte produkt i hele nettbutikken og er et utrolig populært og kraftig LED ryggelys. Et enkelt pærebytte gir deg minst dobbel lysstyrke sammenlignet med originale pærer, og finnes med flere forskjellige sokler. En enkel måte å få bedre ryggelys på bilen din på og se hvor du rygger. 




Lumen Workforce 24W LED Ryggelys

Lumen Workforce 24W LED Ryggelys har en effekt på hele 2200 lumen, og en kastelengde på 155 meter – så her får du mye lys i forhold til hva du betaler. Lykten er også godkjent for bruk som ryggelys. Få en meget robust lampe som leveres med 2 års garanti.



Rigid SRM Pro Innfellbar LED Ryggelys

Rigid SRM Pro Innfellbar LED Ryggelys er en kompakt og genial lykt som er laget for å felles inn i for eksempel støtfangeren bak på en bil. Dette gir en fantastisk diskret montering av noen helt rå LED-lykter. Lampen har 1584 lumen og 5 års garanti.




Rigid Ignite Arbeidslys

Rigid Ignite Arbeidslys er en utrolig liten lykt, men med svært høy effekt. Den er perfekt for montering på trange plasser, eller under selve bakfangeren på bilen for et godt oppgradert ryggelys. 




Rigid Ignite Innfellbar LED Ryggelys

Rigid Ignite Innfellbar LED Ryggelys  kommer også som en innfellbar versjon, og kan felles inn på alle glatte overflater. Lampen har rundt 1000 lumen som gir deg en svært god sikt når du rygger. 



Ekstralys har siden 2004 lyst opp hele Skandinavia, og i dag finnes vi i fire land: Norge, Sverige, Finland og Danmark med hovedkontoret i Norge. Vår ekspertise er som du ser lys, og hver eneste av de 15 personene som jobber hos oss er eksperter på lys. Vi tør kalle oss en av verdens fremste og mest kompetente bedrifter på lys, og vi deler gjerne vår kompetanse med deg når du er i kontakt med oss eller handler hos oss.

No comments:

Post a Comment