Wednesday, July 1, 2020

LED arbeidslys til kjøretøy og maskin

Hos oss kan du finne fantastiske LED arbeidslys til kjøretøy og maskin. Vi har LED lamper til entreprenørene eller det du trenger til hjemmebruk. Et stort utvalg av heftige LED arbeidslys i alle prisklasser til traktor, gravemaskin, tilhenger og vi har lamper som tåler alt. Vi har de store kjente merkene som amerikanske Rigid og engelske  Lazer og vi tilbyr også arbeidslys i LED fra Lumen. Vi har runde eller firkantet. Små eller store. Det absolutt beste utvalget på ekstralys, arbeidslys og pærer til bil, lastebil, gravemaskin, traktor og maskin, finner  du hos oss på Ekstralys.




LED arbeidslys til kjøretøy og maskin med ufattelig lysstyrke og ekstrem holdbarhet. For proffene eller for hjemmebruk. Vi har heftige LED lamper til ditt kjøretøy, enten en rimelig lampe eller en som tåler alt. Rigid, Lazer eller Lumen.





Rigid D-serie Led arbeidslys


Dette er en serie med virkelige heftige LED arbeidslamper til bil og anleggsmaskiner. 3168 lumen er utrolig mye lys, til sammenligning er dette mer enn 3 halogenlyskastere! Det er helt ufattelig at Rigid har pakket så mye lys inn i en så liten lampe. Her får man et LED arbeidslys av ypperste klasse, med god spredning og uknuselig kvalitet. Dette er selve Rolls Royce innen arbeidslys. Vi har Rigids D-serie i ulike lysbilder slik at du får akkurat det du behøver til deg og ditt bruk. 



Ta gjerne en titt på en utrolig film fra amerikanske Rigid Industries som virkelig viser hvor mye lysene deres tåler! Helt vanvittig! Se “torturfilmen” fra Rigid her

Legendariske Rigid er selve bautaen innen LED-lyskastere. De lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot, de er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.

Lumen Helios og Lumen Workforce Led arbeidslys


Lumen Systems er et norsk patentert varemerke med håndplukkede produkter, som passer det norske markedet. Alt fra varsellys til xenonsystem og LED-pærer. I Lumen-serien finner du også LED bar, LED arbeidslys og LED fjernlys til en svært gunstig pris.


                                          

Lumen Workforce 24w LED Arbeidslys


Lumen har både små firkantede eller runde arbeidslys som er lette å plassere og gir et fantastisk bra arbeidslys akkurat der du trenger det. Lampen er godkjent for bruk som ryggelys på kjøretøy, men kan også fint brukes som et arbeidslys. Lampen har en effekt på 2200 lumen og en kastelengde på 155 meter. Meget robust lampe som leveres med 2 års garanti.

Lumen Helios LED Arbeidslys


Lumen har også en serie som heter Lumen Helios som er større og kraftigere LED-barer. Et kvalitetsprodukt, designet for å gi mye lys for pengene. Kommer i størrelser fra 7,5" til 54". Leveres i en rekke lysbilder slik at du finner det som er perfekt til ditt bruk. Alle Helios-lampene leveres med 2 års garanti.

LED arbeidslys fra Lazer Lamps


Lazer Lamps produseres i Stevenage i England og står for bra europeisk kvalitet og håndverk, med opp til 5 års garanti og ytelser svært få kan måle seg mot. Lazer er spesielt anerkjent i racing og WRC. Lazer distribueres av Ekstralys i Norge og hos oss kjøper du hele sortimentet.


Lazer Utility Led arbeidslys


Dette er et heftig arbeidslys fra Lazer. Lampen er utrolig robust og lyser vanvittig bra i forhold til størrelsen. Her får du fantastiske 4560 lumen pakket inn i en liten lampe som lyser opp et stort område rundt seg. Lampen er også EMC-godkjent som vil si at den ikke skal gi noen form for radiostøy.


Lazer Freeview Led arbeidslys


I samarbeid med Lazer har Ekstralys utviklet Freeview med det ene formålet, å gi best mulig arbeidslys fra hytten til en gravemaskin. Basert på den populære Linear-serien er lampen kun 4 cm høy med et stilrent design. Og med en lysstyrke på hele 16200 lumen får du en lysstyrke tilsvarende hele 20 halogen lyskastere.

No comments:

Post a Comment