Saturday, August 22, 2020

Rigid Industries - Legenden innen LED-lys

Amerikanske Rigid Industries er legendariske når det kommer til LED-lys.

Rigid lager fantastiske lamper som absolutt alle forsøker å måle seg med. Rigid står for kvalitet og er en bauta og en legende på LED fjernlys og arbeidslys markedet. Ta del av våre beste tilbud på lys til bil under Ekstralyskampanjen 2020 på blant annet Rigid og mange andre kjente merkevarer!




Ekstrem kvalitet og råe LED ekstralys

Amerikanske Rigid oser av kvalitet og lampene er kjent for å være ekstremt robuste og tåle absolutt  alt! De har blant annet laget en “torturvideo” hvor de tester hvor mye lampene faktisk tåler og resultatet er helt utrolig! Den er det verdt å ta en titt på! Vi har fått tilbakemelding fra en kunde som hadde kjøpt Rigid SR20 LED-bar og uheldigvis frontkollidert, men lampen var like hel og fin og det eneste han behøvde var nye braketter da de hadde blitt litt skeive. Helt utrolig ikke sant? Rigid sine lamper kommer også med hele 5 års garanti. Vi kommer til å ha mange topp tilbud under Ekstralyskampanjen 2020, så gå ikke glipp av dette!

Rigid SR20 Kombo LED Fjernlys




Rigid SR20 Kombo LED Fjernlys er en av våre bestselgere gjennom tidene. Den har det perfekte lysbildet som gir deg både bredde og en kastelengde på hele 837 meter og en effekt på 7500 lumen. Denne lampen er E-merket og godkjent for veibruk og den passer alle kjøreforhold. Samme om du skal kjøre på fjellet, i skogsområder med mye dyr eller på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme. Den er såpass slank at den egner seg perfekt til innfelling og vil være lett å montere pent på alle biltyper. Dette er en LED-bar vi anbefaler på det sterkeste om du vil ha bra lys i høst og i vinter og om kvalitet og godt lys er viktig for deg. Følg med på våre tilbud og kampanjer og gjør en god deal under høstens råeste kampanje, nemlig Ekstralyskampanjen 2020!

Robuste LED arbeidslys fra Rigid




Rigid har også laget heftige LED arbeidslamper til bil og anleggsmaskiner. Rigid D-Serie Pro vil gi deg en effekt på hele 3168 lumen og dette er mer enn hva du vil få av 3 halogen lyskastere! LED arbeidslys i ypperste klasse med utrolig kraftig og godt lys med god spredning og de har den perfekte størrelsen så du lett kan montere de hvor som helst. Rigid har arbeidslys til deg og ditt kjøretøy i mange størrelser og varianter, så du lett kan finne det som passer for deg og ditt bruk. Se alle LED arbeidslys fra amerikanske Rigid her: Rigid LED arbeidslys. Vil du ha robust, amerikansk kvalitet? Ja da skal du gå for produkter fra Rigid!

No comments:

Post a Comment