Sunday, March 1, 2020

Lazer Grillbraketter til VW Transporter 6.1

Nå har engelske Lazer Lamps kommet med et helt nytt produkt til Volkswagen Transporter 6.1 og man kan allerede nå legge inn en bestilling på modelltilpassede grillbraketter og LED-lamper til denne bilen.


Til VW Transporter 6.1 har de laget to modelltilpassede grillbraketter som er laget spesielt til Lazer Triple-R 750 og Lazer ST4 lampene og du vil få en utrolig pen montering ved å bruke grillbrakettene til Lazer ved montering. Her vil du få fantastiske lys og montering som vil imponere både på dagtid og i mørket.

Både grillbrakettene for Lazer ST4 og Lazer Triple-R er kompatible med Startline- og Highline-modeller, selv om bilen er utstyrt med klimaanlegg. Når du skal montere Triple-R-kitet så krever dette fjerning av støtfangeren for å fullføre monteringen.


Dette er en velprøvd formel, spesielt etter suksessen med T5.1- og T6- grillmonteringskitene som har vært på markedet en stund. T6.1 grillbrakettene monteres enkelt i den øvre grillen ved bruk av braketter laget av ASA-materiale, kjent for sin utmerkede styrke og UV-stabilitet, noe som gjør dem helt vær- og kjemikaliebestandige for å sikre at monteringen din holder seg like fin år etter år. Styrken i materialet er med på å sikre at monteringen er robust og sikker. Med valget av ST4 eller Triple-R 750 har du muligheten til å skreddersy lysbildet etter dine ønsker og preferanser. 



Monteringen av disse grillbrakettene fra Lazer er rask og enkel og for å forenkle det enda mer følger det med en guide på hvor man skal skjære. På biler med klimaanlegg, forstyrrer et kondensator deksel som er skjult bak frontgitteret enhver Triple-R 750-montering, noe som betyr at dette dekselet må fjernes før man kan begynne å montere. For å få fjernet dette dekselet må man ta av støtfangeren på bilen. Bortsett fra dette unntaket så kan man montere ute komplikasjoner og uten å måtte løsne noe. 

T6.1 som kommer med originale LED-hovedlykter, må man bruke en CanM8 modul for å finne styrestrømmen. En slike styrestrøms modul kan du finne her: CanM8 

Hos oss på ekstralys har vi mange kampanjer under hele året. En av de største har vi tidlig på høsten når mørket begynner å komme og du vil trenge bedre lys. Så få med deg Ekstralyskampanjen 2020.

No comments:

Post a Comment