Monday, March 30, 2020

LED-lys til MC

Nå er det veldig snart vår og man kan finne frem motorsyklene igjen og da er det på tide å ta vårpussen slik at sykkelen er klar til en ny sesong. 


LED-lys til MC øker i popularitet. Dette ser ikke bare meget bra ut, men gjør det også mye tryggere for deg i trafikken. Godt lys er viktig på motorsykkelen slik at du blir sett av andre på veien. Enkle oppgraderinger på din MC som pærebytte kan gi markant bedre nærlys og fjernlys. Vi har fjernlys, markeringslys, skiltlys, parklys, hovedlys og mange typer LED-lys til MC. Det er veldig viktig med godt lys på MC er at du blir sett i trafikken. Ekstralys og lykter til din motorsykkel eller MC finner du her. Enkle oppgraderinger på din motorsykkel, som pærebytte kan gi markant bedre nærlys og fjernlys. ATV og snøscootere kan også ha stor nytte av disse oppgraderingene som gir knallbra lys under alle forhold. Noen velger å montere Rigid lykter som ekstralys på sykkelen og det gir et fenomenalt godt lys. Mange velger å sette inn LED-lys til MC som oppgradering, også dette gir en kraftig oppgradering av de originale lyktene på motorsykkelen. Det handler om å få bedre lys, se bedre og kjøre tryggere. Alt dette får du med produktene på denne siden. Få med deg våre produkter til Vårpuss 2020 til båt og MC.


En liten og nett lykt er å anbefale som LED lys til MC. Det finnes utallige bra alternativer, men skal det trekkes frem noen av disse så er det Lazer St2 og St4 , Rigid sin D-serie, Rigid SR6 og Rigid Ignite som er spesielt gode.

Mange velger å sette inn LED oppgradering og dette gir en kraftig oppgradering av de originale lyktene på motorsykkelen. Da kan du bruke Lumen LED Prosystem. Det handler om å få bedre lys, se bedre og kjøre tryggere. Dette LED oppgraderings kitet gir langt sterkere lys enn originalt, har mye lavere strømforbruk, tåler spenningsfall og vibrasjon mye bedre enn halogen. Det er også veldig lett å montere. LED anbefales fordi det har svært god slagstyrke og tåler vibrasjoner mye bedre enn pærer av glass. Ikke bare er LED bra når det kommer til spenning, men også wattstyrke, eller strømforbruk, er det helt fantastisk. Med en brøkdel av strømforbruket kan du mangedoble antall lys, uten å øke tilgjengelig strøm. Produkter til Vårpuss 2020 til båt og MC finner du her hos oss på Ekstralys.

No comments:

Post a Comment