Monday, March 30, 2020

Våre nyheter fra Lumen

Lumen Helios D20



Det finnes mange godkjente LED-barer på markedet, men det er kun et fåtall som virkelig bemerker seg stort. Lumen Helios D20 er en av våre nyheter og er en av disse lampene som bemerker seg. Den har en lysstyrke på hele 21 302 lumen, så her får du en lysstyrke tilsvarende mer en 26 tradisjonelle tusenmetere i en og samme lampe. Denne LED-baren kan derfor krone seg som en av markedets kraftigste og lovlige fjernlys. Den er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og med et lysbilde som kombinerer både lengde og bredde, gjør Helios D20 til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy og er tilpasset alle kjøreforhold.





Lumen Helios S15

Helios S15 er en av våre nyheter fra Lumen. Er du på utkikk etter en slank LED-bar som er godkjent, kraftig og har god kastelengde? Med S15 får du alt dette, og litt til. Med sitt slanke design, er den perfekt til grillmontasje, eller om du bare ønsker en pen og diskret LED-bar. Lampen har en høy effekt på 6721 lumen og et lysbilde som fokuserer på å kaste lyset langt fremover. Dette gir deg et fjernlys som vil endre hele opplevelsen av mørkekjøring.





Lumen Cyclops 9 med posisjonslys 

En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet, men burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man får. Med denne nyheten fra Lumen - Cyclops9 - får du en lysstyrke som gjør natt til dag, og med innebygget LED posisjonslys får du en lampe som gir det lille ekstra. Lampen har det vi kaller et "kombo" lysbilde. Dette lysbildet kombinerer de to mest populære lysbildene – en smal spot, og et bredt fjernlys. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Det er mulig at det kommer flere nyheter fra Lumen i år, så følg med!


Hver høst har vi på Ekstralys hatt en stor Hellakampanje. Og dette tenker vi å fortsette med og det kan nå kalles en tradisjon, men for å utvide denne og kunne gi kundene våre enda flere utrolige og gode tilbud har vi valgt å utvide med en Ekstralyskampanje 2020. Når mørket begynner å komme og du virkelig trenger bedre lys, så må du følge med på vår Ekstralyskampanje 2020. Under vår Ekstralyskampanjen 2020 vil du få fantastiske tilbud på produkter fra det store, kjente merkene når det kommer til lys til bil, som for eksempel Hella, Lumen, Lazer og Rigid. Følg med og hold deg oppdatert på våre beste tilbud på lys! 

No comments:

Post a Comment