Friday, October 2, 2020

Hvordan velge riktig lysbilde på ekstralyset?

 


Hvordan velge riktig lysbildet og riktig ekstralys til deg og ditt bruk og ikke minst til bilen din, kan føles ut som en liten jungel i blant. Med alle de ulike lysbildene man kan velge mellom kan det kan være vanskelig å vite hvilke lamper og ekstralys man skal velge til bilen og hva man egentlig er ute etter. Her skal vi gi deg en forklaring på hvordan de ulike lysbildene som ekstralysene har faktisk lyser og hvordan velge riktig lysbilde på ekstralyset. Vi skal prate om klassisk spot, kombinert og driving lysbilde. Er du usikker og trenger en god anbefaling er det også bare å kontakte oss på Ekstralys.no

KLASSISK SPOT




Ekstralysene som har lysmønsteret klassisk spot gir et lysbilde du normalt finner i en tradisjonell tusenmeter - runde ekstralys. Dette passer for deg som kjører på lengre sletter i høyere fart. Ved høyere fart er det viktig å kunne se hva som venter i andre enden av sletten, lenge før du er der, og det er det spot lysbilde er skreddersydd for. Under kan du se noen anbefalte lamper med spot lysbilde.


Lumen Helios CS20

10548 lumen        785 meter kastelengde                  5 års garanti



Lumen Helios D20


21302 lumen           1268 meter kastelengde        5 års garanti



 
 
KOMBO




Kombo er et lysbilde som gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold, og gjør deg godt rustet med lys om du skal på fjellet, kjører i skogsområder med mye dyr, og trenger lyset godt ut i kantene eller inn i svingene, men også på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme. Under kan du se noen anbefalte lamper med kombo lysbilde.

Rigid SR20 Kombo

Godkjent fjernlys     7500 lumen    Kombinert lysbilde





Osram FX500 Kombo

Godkjent LED fjernlys    890 meter kastelengde    5500 lumen





DRIVING (BREDT LYS)



Driving skal gi mest mulig bredde. Lyset kastes langt, men bredden er i fokus. Driving er derfor det perfekte lysbildet for landeveiskjøring hvor det kan være dyr og andre ting langs veikanten. Lysbildet er også fantastisk på fjellet med svingete veier, slik at lyset kommer godt inn i svingen og gir føreren god sikt under varierte kjøreforhold. Under kan du se noen anbefalte lamper med driving lysbilde.

Rigid SR20 Driving

Godkjent fjernlys   11250 lumen   Driving lysbilde





Rigid SR10 Driving

5625 lumen     Driving lysbilde    Godkjent fjernlys


Kundene elsker oss, og over 800 personer som har handlet hos oss har gitt oss full score.




Om du bestiller feil vare, ingen problem. De ordnet opp veldig kjapt og uten noe ekstra styr. Har kjøpt flere varer i ettertid. Veldig fornøyd.




Helt topp. Kjempekjapp levering. Hentet pakken 25 timer etter bestilling.



Helt supert. Kjempegod service og rask levering, helt topp. Mange gode tilbud og rabatter. Er strålende fornøyd med ekstralys.no.








No comments:

Post a Comment