Saturday, October 17, 2020

Rigid SR20 LED Kombo Fjernlys

Dette er Rigid sin absolutt bestselger. Den er E-merket og godkjent for veibruk i Norge, og er en kompakt og robust lykt med en effekt på hele 7500 lumen. Lykten kommer med et kombinert lysbilde. Dette gir deg en fin blanding av lys. Rigid SR20 er vår nummer én anbefaling av fjernlys. 

Bestselgende LED ekstralys gjennom tidene

Vi pleier å si at med Rigid SR20 vil man alltid bli fornøyd da man får det perfekte lysbildet. Denne LED-baren har lenge vært en bestselger hos oss. Man får et kombinert lysbilde med en sterkere “spot” i midten som gir deg en kastelengde på hele 837 meter slik at man får fokuset fremover som man bør, og samtidig får man en utrolig god bredde i lyset med god sikt ut mot grøftekantene. Perfekt for at man skal oppdage eventuelle dyr og farer som kan komme fra kantene i tide. Rigid SR20 har det perfekte lysbildet for norske varierte veier. Samme om man kjører på svingete veier, landeveier eller i fjell- og skogsområder. Et fantastisk ekstralys for alle forhold helt enkelt. 




Høy effekt og fantastisk Rigid kvalitet

Til å være et godkjent fjernlys har denne lampen en kjempegod effekt på hele 7500 lumen. Amerikanske Rigid er også kjent for sin fantastiske kvalitet, som vil si at du får en lampe som varer i årevis og som kommer med hele 5 års garanti. Det unike med SR-serien er at LED-barene er såpass slanke. Dette gjør at du har kjempe gode muligheter til å få en proff montering som ser fantastisk ut på bilen din. De egner seg perfekt til innfelling, men SR20 vil også se meget bra ut foran bilen på en skiltbrakett for en enkel og pen montering. Her har du utrolig mange muligheter til å få nettopp den monteringen du ønsker på bilen din. 

Rigid SR20 Kombo - perfekt lysbilde

Rigid SR20 kombo, har en fin blanding av bredde og lengde. Den kaster lyset nesten en kilometer langt og sprer seg godt ut i grøftekantene. Dette gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold, og gjør deg godt rustet med lys om du skal på fjellet, kjører i skogsområder med mye dyr, eller på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme.  

 


Hva behøver man?

Med i pakken følger det med 1 stk Rigid SR20 lampe med kombo lysbilde, 2 stk vinkelbraketter og ett relésett med bryter. 

Til denne LED-baren anbefaler vi en trippel skiltbrakett som du kan finne her: https://www.ekstralys.no/lumen-skiltbrakett-til-led-ekstralys-ledbar-og-tusenmetere?art=14600


Trenger jeg en styrestrøms modul?

Hvis bilen din har bi-xenon eller LED i originale fjernlys, så vil du trenge en styrestrøms modul for å hente ut styrestrøms signalet direkte fra bilens kjørecomputer.  Her kan du finne våre moduler fra Cannect: CanM8. Vi har også en modul fra Modernum som er for deg som har dynamiske og matrix fjernlys på bilen din. Se Modernum Digital Lightning her

Rigid - en legende innen LED lys

Legendariske Rigid er selve bautaen innen Ekstralys, LED-lyskastere, LED-barer og LED arbeidslys. Rigid lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot. De er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og produktene oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.

Se alle våre produkter fra Rigid her

No comments:

Post a Comment