Thursday, October 22, 2020

Lumen Helios D20 LED Fjernlys

 Godkjent LED-bar med en hinsides lysstyrke og kastelengde.


Lumen Helios D20

Det fins mange godkjente LED-barer på markedet, men det er kun et fåtall som virkelig bemerker seg. Lumen Helios D20 LED Fjernlys er en av disse lampene, og er virkelig et råskinn av en LED-bar. Med et lekkert design, robust kvalitet og en hinsides lysstyrke og med en fantastisk kastelengde, kan man trygt si at man har en av de kraftigste godkjente LED-barene på fjernlys markedet!

Fantastisk LED-bar for alle kjøreforhold

Lumen Helios D20 LED fjernlys  har hele 21 302 lumen og dette er like mye lys tilsvarende mer enn 26 tradisjonelle tusenmetere i en og samme lampe. Utrolig ikke sant? Denne LED-baren kan derfor krone seg som en av ekstralys markedets kraftigste lovlige fjernlys. Den er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og har et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold. Samme om du kjører på landeveien, svingete veier, på fjellet eller på skogsveier. Lumen Helios D20 til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy uansett kjøreforhold og er godt egnet for norske veier og skandinaviske kjøreforhold.



LED-bar med god kastelengde og bredde

Lumen Helios D20 har et spot lysbilde og fokuserer på å gi god sikt langt fremme, men har et relativt bredt lysbilde. Resultatet er at lampen ikke bare lyser langt, men også gir god bredde langt fremme. Her får man en lampe som kaster lyset hele 1268 meter langt, og dekker hele veibanen og vil gi deg et knallgodt fjernlys. Hvis mye lys er viktig for deg, samtidig som du vil ha en godkjent LED-bar, så er det Lumen Helios D20 du skal velge.

Montering av Lumen helios D20

Denne LED-baren fra Lumen Helios kan du for eksempel montere på en skiltbrakett, felle inn bak grillen eller i fangeren, eller montere på en kufanger eller bøyle ved hjelp av lyktefester. Du vil også trenge et Lumen Relésett med DTP kontakt som du kan finne her: https://www.ekstralys.no/rele-sett-med-deutsch-plugg?art=14730

Hvis du har bi xenon eller LED på bilens originale fjernlys, så vil du trenge en styrestrøms modul for å hjelpe deg finne styrestrømmen til bilens fjernlys. Vi har både en CanM8 modul fra Cannect, og en styrestrøms modul fra Modernum som er for deg som har dynamiske fjernlys på bilen din.


 

Merkevaren Lumen

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lys produkt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti. Se alle produktene fra Lumen her: https://www.ekstralys.no/merker/lumen-led-lys


Ta gjerne en titt på vår presentasjonsfilm av Lumen Helios D20 her: https://youtu.be/etKczWUspo0

No comments:

Post a Comment