Saturday, October 31, 2020

Oppgrader til LED Tåkelys

LED skiltlys til din bil på Black Friday

Nye LED skiltlys på din bil vil gjøre at bilen din ser flere år nyere, i hvert fall utseendemessig. Nyere biler kommer veldig ofte med LED i tåkelys og hovedlys originalt, men ofte blir skiltlysene glemt bort. Er du opptatt av detaljer og ønsker at bilen din skal fremstå mer moderne og nyere, så er nye skiltlys midt i blinken for deg. Det finnes spesialtilpassede skiltlys som kan passe rett inn i de originale hullene på din bil og du kan oftest bytte uten å klippe eller tilpasse noe som helst. Plug & play og veldig enkelt. Bilen nedenfor er en BMW som har oppgradert til LED skiltlys og LED ryggelys. Utrolig flott ikke sant? Oppgrader til LED skiltlys. Black Friday 2020 og Black Week er tidspunktet for slike produkter her hos oss på Ekstralys.no




Canbus, pæresjekk og LED-pærer

Canbus eller pæresjekk funksjonen er spørsmål som veldig ofte dukker opp fra våre kunder som ønsker seg bedre lys på bilen. Og våre skiltlys sett i LED er designet for å støtte bilens originale canbus. Skiltlys settene våre i LED skal altså da normalt  ikke gi feilmeldinger i bilen. Black Week 2020 eller Black Friday 2020 er dagen man kan sikre seg en god deal på slike LED produkter til bil og kjøretøy. 



LED skiltlys til din bilmodell

Det finnes en rekke LED skiltlys modeller og skiltlys sett i LED å velge i og du kan få dem til Audi, VW, Volvo, BMW, Mercedes, Ford, Kia, Hyundai og veldig mange av de mest kjente bilmerkene og bilmodellene. Klarer du ikke å finne modellen i ferdig tilpassede skiltlys i LED, så er det også mulig å sette inn en enkel LED pære. Denne LED pæra bør være canbus kompatibel, slik at du også her unngår feilmeldinger på bilen din. Slike pærer finnes også og det anbefales at du kjøper noe fra en solid leverandør. Også disse pærene er en god deal hos Ekstralys på Black Week 2020 Salg. Oppgrader til LED skiltlys for et fantastisk resultat.



På dette bilde så er det en eldre volvo som har fått oppgradert til ryggelys i LED og LED skiltlys fra oss og fått et mer moderne utseende. Flott ikke sant? 


Tilbakemeldinger fra kunder som har handlet hos Ekstralys

Det finnes veldig mange gode tilbakemeldinger på kunder som har montert slike LED skiltlys fra oss:

Perfekt        


Konge bra lys

03.10.2018 - Sigurd


--------------

Sterkt lys!

Ønsker du noe som virkelig lyser opp skiltet? Ja da kjøper du disse! Fy F*** for ett sterkt lys! Sterkt, men også veldig nydelig hvitt lys som gjør at du virkelig får følelsen av en "moderne" bil :)

PS: Monterer du disse, trenger du snart ikke ryggelys lengre :D

Veldig fornøyd med produktet!

24.11.2018 - Martin

Martin kjøpte nok sine på Black Week Salg. 

Det finnes altså mange gode grunner for å sikre seg slike flotte LED skiltlys. Selv har jeg hatt det på alle mine biler og er virkelig fornøyd. Jeg har satt det opp sammen med noen bra LED tåkelys i Lumen Prosystem og Lumen Helios ekstralys, det er en fantastisk kombinasjon som virkelig lyser bra og ser bra ut på bilen. Jeg elsker de nye lysene mine. Det skjedde mye spennende på Ekstralys under fjorårets Black Week, så jeg sitter klar til årets Black Week 2020. Gjør du?


No comments:

Post a Comment