Friday, April 1, 2022

CanM8 fjernlys styrestrømgiver

CanM8 gir deg et nytt styrestrøms signal og er perfekt til biler som kommer med LED  eller xenon pærer originalt. CanM8 er perfekt til montering av ekstralys på din bil.

CanM8 for enklere oppkobling på biler med LED eller xenon

Nye biler på markedet blir stadig mer avanserte, og dette kan gjøre det mer problematisk og vanskelig  å hente ut styrestrøm signal for montering av ekstra fjernlys og LED barer. Dette kan være en stor hindring for noen, da den mest ideelle oppkoblingen for ekstralys er med et styrestrømsignal, slik at ekstralysene slår seg på automatisk sammen med dine originale fjernlys på bilen. Vi har heldigvis den perfekte løsningen for dette problemet, og det er CanM8 styrestrømsgiver fra Britiske Cannect. Cannect holder til i England og har lenge vært markedsleder innen CANbus relaterte produkter. De er spesialister innen faget, og tilbyr en rekke produkter som leser CANbus systemet til bilen. Med disse produktene kan du få signalkabler som kan styre nesten alt man måtte ønske.

 Henter ut nytt styrestrøm signal

CanM8 lar deg enkelt hente ut styrestrøm signalet direkte fra bilens kjørecomputer, og generere et nytt styre strømsignal for ekstra fjernlys. CanM8 er kompatibel med nesten alle nye og eldre biler på markedet og blir kontinuerlig oppdatert med biler som enda ikke er på markedet. 1 stk CanM8-modul gir det et styrestrømsignal, som igjen kan drive så mange ekstra fjernlys du ønsker.

Hvis du skulle ha problemer med å finne skjema til din bil, så kontakt oss gjerne så hjelper vi deg. 

CanM8 modulen kobles opp slik:

Rød: Inngang positiv (+) med 5A sikring

Sort: Inngang negativ (-)

Hvit: COMFORT canbus CAN HI

Blå: COMFORT canbus CAN LO

Lilla: Styrestrøm FJERNLYS +12v /1A

Koblingsskjema til CanM8

For å finne koblingsskjema til din bil så kan du laste ned CanM8 sin mobil app på Iphone eller Android. Når appen er installert kan du skanne eller skrive inn QR-koden som er på selve produktet, og du vil kunne velge din bilmodell og få frem koblingsskjema for akkurat din bil.

Flere ulike typer CanM8 moduler

Cannect har lansert flere ulike typer styrestrømsgivere. Blant annet hvis du trenger flere enn et styrestrøms signal, så har de en modul som kan hente ut både signal til ekstralys, ryggelys, arbeidslys. De ulike CanM8 modulene fra Cannect finner du her: CanM8 styrestrømsgivere

Med CanM8 Park One R kan du hente ut styrestrøms signal til ryggelys. CanM8 Park One R lar deg enkelt hente ut styrestrømsignalet direkte fra bilens kjørecomputer, og generere et nytt styrestrømsignal for ekstra ryggelys. CanM8 er kompatibel med nesten alle nye og eldre biler på markedet og blir kontinuerlig oppdatert med biler som enda ikke er på markedet. 1 stk CanM8-modul gir det et styrestrøm signal til ryggelys, som igjen kan drive så mange ekstra ryggelys du ønsker.


No comments:

Post a Comment