Friday, April 1, 2022

LED lys bil - en fantastisk oppgradering!

Godt lys gir økt sikkerhet og trivsel bak rattet, men mange biler kommer med for dårlig lys originalt. Her skal vi se på hvordan du kan få bedre lys med ekstralys og LED lys bil. 



Oppgrader fjernlyset ditt med en LED-bar - LED lys bil

Ekstralys, tusenmetere eller LED-bar finner du her hos Ekstralys.no. LED fjernlys til bilen er det absolutt kraftigste man kan få og er en fantastisk oppgradering av dine originale fjernlys. Du får LED lys, LED ekstralys og LED-bar fra både Lumen, Rigid og Lazer som lyser langt forbi to kilometer. Du får LED bjelker eller LED bars som lyser i ufattelig lysstyrke og lumen og gir deg et fantastisk fjernlys med god lengde og bredde slik at du kan oppdage farer og dyr langs med veiene for en tryggere mørkekjøring. Tryggere kjøring med LED lys bil får du med produktene fra Ekstralys.no. Ta kontakt med oss på kundeservice for en god anbefaling til din bil. 

Skiltbrakett til LED lys bil, ekstralys og LED bar

Ønsker du en veldig enkel måte å montere de nye ekstralysene på bilen din? Da kan du bruke en skiltbrakett. Dette er en svært enkel montering som bare krever 4 skruer bak skiltet. De finnes i ulike størrelser, så her kan man finne en skiltbrakett som passer til de lampene, eller den LED-baren du ønsker å ha på din bil. Se alle våre skiltbraketter her.



Modelltilpassede braketter til LED ekstralys

Vi har et stort utvalg av modelltilpassede braketter for spesifikke lamper og LED lys bil. Ved å bruke disse brakettene får man en montering som ser proff, og stilig ut. Denne monteringstypen er ypperlig om du ønsker en diskret montering av for eksempel ekstralys og LED-barer fra britiske Lazer Lamps. Du får en montering  som ser original ut på bilen din. Se alle våre modelltilpassede braketter her. 



Lyktefester til LED ekstralys og LED lys bil

Til deg som har en bøyle eller kufanger på bilen din, så har vi lyktefester til ekstralys og LED-bar. Disse lyktefestene  selges som sett og kommer i flere ulike størrelser, slik at du kan velge de som passer til din bøyle. Du kan også velge i mellom krom og svart farge. Her får du en enkel montering som passer perfekt til tusenmetere og runde lamper og ekstralys. De kan også brukes til LED-bar. Se alle våre lyktefester her. 



Innfelt LED bar på bilen

En del biler har en åpning for eksempel under skiltet på bilen. En LED-bar passer flott i denne åpningen, og man kan da få en diskret montering av ekstralys som vil gi et pent resultat. Her trenger man ofte ikke ekstra braketter, da man kan bruke sidemonterings brakettene som følger med LED-barene. På denne Toyota GR4-en er det blitt montert en Lazer Linear 18 Elite. Dette er en LED-bar som egner seg veldig godt til innfelling da den bare bygger 4 cm i høyden, og lett kan plasseres på de aller fleste biler. En diskret og pen montering og en fantastisk oppgradering av bilen originale fjernlys får du ved å montere en Linear 18 på bilen din. Enten ved å felle den inn, eller montere LED-baren på en Skiltbrakett over eller under skiltet, ettersom hva som passer best.
 





No comments:

Post a Comment