Friday, April 1, 2022

H4 LED pære til bil

Ønsker du å oppgradere de gule og gamle halogen pærene dine til H4 LED pære? Da har vi løsningen for deg her! 



Når man skal oppgradere til H4 LED pære så kan vi anbefale vårt bestselgende LED kit som er Lumen LED Prosystem. LED kitet er en bestselger i hoss oss som vi gi deg en knallgod oppgraderingen av de eldre halogen pærene dine som du har originalt på bilen din. Lumen LED prosystem er et av våre mest solgte produkter, og dette er med god grunn. Her får du  et komplett kit med oppgraderings pærer fra halogen til LED. Lumen LED ProSystem er for deg som ønsker et hvitere og mer moderne lys, men også en fantastisk oppgradering av lysstyrken på lysene dine. Du får nesten 4 ganger mer lys enn standard halogenpærer og du vil virkelig få en god oppgradering. 


Hva gjør LED Prosystem H4 LED pære så bra?

Lumen LED ProSystem blant de beste LED pærene på markedet da de har høy kvalitet og lyskvalitet i fokus. Du får hele 3000 lumen effekt fra hver pære, og dette er en god oppgradering av lysstyrken som bilen din har originalt. Pærene har en perlehvit farge på 6000 kelvin som matcher fint med andre LED og xenon produkter som du måtte ha fra før på din bil, og gir et mye mer  moderne og pent utseende med hvitt lys. 



LED pære typer - LED prosystem

Alle LED pærer har original passform og er plug & play med originale kontakter og sokler i bilen, med mindre du har en spesial sokkel med adapter eller pære klips orginalt i bilen. H4 og H13 pære varianten er litt unik da denne gir deg både nær- og fjernlys fra samme pæren, slik som halogenpæren har originalt. De andre pærene slik som H7 LED pære er lik som originale halogenpærer hvor de bare har en funksjon originalt.

Hva er canbus og hva er feilmelding?

Har du noen gang oppgradert lysene på bilen til for eksempel H4 LED pære og fått en feilmelding i displayet? Hva kommer dette av, og hvordan kan det løses? Mange har spørsmål angående feilmelding, pæresjekk og canbus. Canbus og feilmelding er to navn som er mye brukt om hverandre, og det kan være vanskelig å sette seg inn i hva disse betyr og hvordan disse to henger sammen. Feilmelding er en generell betegnelse som brukes når bilen viser en feil i displayet på bilen. Noe de fleste nok har sett en gang i tiden. Her kan man få feil på diverse vanlige ting som lite lufttrykket i dekkene, lite spylervæske og pærefeil, eller viktige feil som motorfeil. Feilmeldingen kommer som regel opp i displayet på bilen, og informerer om hva som er galt. Du kan lese mer om dette her. 

Hvorfor får man feilmelding på LED pærene?

Feilmelding på lys er en del av bilens pæresjekk funksjon, som er en innebygd funksjon i CAN-bus systemet på bilen. Pæresjekk funksjonen er ikke en ny funksjon som kun finnes på nyere biler. Vi kan se at selv biler lansert før år 2000 er levert med dette. Hensikten med pæresjekk funksjonen er å gi beskjed til sjåføren at det er noe galt med de utvendige pærene på bilen. Dette er pærer man normalt ikke ser ofte, da de kun lyser mens bilen er i gang. Det er derfor et bra konsept for å passe på at alle utvendige pærer fungerer slik de skal. Ulempen med pæresjekk funksjonen er at den er ganske firkantet. Måten pæresjekk funksjonen fungerer er at den leser hvilket strømforbruk en pære bruker. Dette gjøres på forskjellige måter og er avhengig av bilen, men ofte sender bilen en lav strømpuls til pærene for å sjekke strømforbruket. Om en pære fungerer så har den riktig strømforbruk, mens en ødelagt pære har lavt eller ingen strømforbruk. Bilen har ferdig innebygde parameter i pæresjekk funksjonen, slik at bilen kan bedømme om strømforbruket er for lavt eller ikke. Om strømforbruket er for lavt så betyr dette at det er noe galt med pæren. Dette registreres som en feilmelding i bilen. Dette vises normalt sett i displayet. Ofte kan man få opp feilmelding på LED pærer som ikke er canbus kompatible da disse har mindre strømtrekk enn dine originale pærer. Dette kan løses med en ekstra motstand. 

No comments:

Post a Comment