Tuesday, April 21, 2020

Green Weekend hos Ekstralys

Få med deg Green Weekend hos Ekstralys med knallgode tilbud!



Green Friday og Green Weekend er kanskje et ukjent fenomen for deg, men disse shopping dagene har garantert kommet for å bli, og det kommer selvfølgelig deg som kunde til gode. Green Friday og Green Weekend er altså vårutgaven av Black Friday og Black Week – årets aller største shopping uke som er sent på høsten når mørket har senket seg. Nå skal vi feire våren og vi på Ekstralys smeller til med tilbud hele helgen og kaller det derfor Green Weekend hos Ekstralys. Nå til helgen kan du gjøre et kupp på ekstralys.no da vi har dumpet prisene på en mengde varer som vi vet at kundene våre elsker, så følg med på Green Weekend hos Ekstralys og hold deg oppdatert på salget som starter nå på fredag 24. april og varer ut søndag 26. april! Gjør et kupp på lys til bilen, motorsykkelen eller båten din denne helgen! Perfekt nå som man er i gang med vårpussen og skal bli klar til en ny sesong på veien eller vannet, så dette salget må du få med deg! 



Gjør et kupp på lykter, arbeidslys, ekstralys, fjernlys og xenonsett

Green Weekend er altså vårens svar på Black Week og Black Friday - en ellevill salgsfest hvor du kan gjøre et kupp på lys til ditt kjøretøy! Trenger du pærer, lys eller lykter til bilen eller båten din? Eller har du behov for ulike typer av arbeidslys eller xenonlys? Da har du store penger å spare på vårt fantastiske Green Weekend salg her hos oss på Ekstralys. Vi er en av Norges ledende aktører når det kommer til spesialbelysning til bil, mc, maskin og marine og på Green Weekend har vi satt ned mange av varene i nettbutikken vår til utrolige priser. Fantastisk, ikke sant? Hold deg oppdatert på Green Weekend hos Ekstralys og få med deg våre spinnville tilbud. Fra fredag til søndag er det salgsfest og du kan gjøre et kupp på Ekstralys.no. Få med deg de unike tilbudene nå i helgen før det er for sent! Se alle våre fantastiske Green Weekend tilbud her. 

Bli med på Green Weekend

Nå er tiden inne for å gjøre et kupp på Green Weekend, men du er kanskje usikker på hva du skal kjøpe eller kanskje trenger du hjelp med en anbefaling til din bil, båt eller mc? Vi på Ekstralys er eksepsjonelle på kundeservice og våre kundeveiledere er klare nå på fredag til å hjelpe deg, slik at du får best mulig lys på ditt kjøretøy. Vi er spesialister på lys! Det er viktig med gode lys både på land og til sjøs. Bli med på Green Weekend Salg hos Ekstralys du også da vel! 



Få med deg Green Weekend hos Ekstralys med knallgode tilbud på lys til bil, båt og mc. Gjør et kupp på lys denne helgen og still godt rustet til en ny 

sesong! 

No comments:

Post a Comment