Monday, April 13, 2020

LED i tåkelys

Moderne, hvite og kraftfulle LED-pære

LED i tåkelys er med tiden blitt utrolig populært. Vi har kraftige LED-pærer som kan erstatte originale og gule halogenpærer. Ved å bytte de gamle og gule halogenpærene dine med LED i tåkelys får du ikke bare et hvitere og mer moderne lys og utseende på bilen, men også en fantastisk oppgradering av lysstyrken på tåkelysene dine. Dette vil se utrolig flott ut sammen med andre LED- eller xenon produkter, samtidig som du vil få sterkere lys på bilen din. Hvis du vil ha en utrolig bra oppgradering av tåkelysene dine, så burde du gå for LED i tåkelys!



Lumen LED Prosystem
Lumen LED Prosystem er våre kraftigste LED-pærer. Dette er et av våre absolutt mest solgte produkter gjennom tidene, og med veldig god grunn. Dette er et komplett LED-kit med oppgraderings pærer fra halogenpærer til LED. Ønsker du LED i tåkelys, så er det dette settet du skal velge. Lumen LED ProSystem gir deg nesten 4 ganger mer lys enn hva standard halogenpærer vil gi. Dette er virkelig en god oppgradering av tåkelysene dine og du får hele 3000 lumen effekt fra hver enkelt pære! Høres det ikke utrolig ut?
LED pærene har en fin og perlehvit farge på 6000 kelvin som vil matche andre LED- og xenon produkter på bilen din perfekt. Og denne oppgraderingen vil gi bilen din et veldig moderne og pent utseende samtidig som du vil forbedre lysstyrken på tåkelysene dine. Se vårt Lumen LED Prosystem sett her.


Pæretyper, sokler og passform
Alle disse LED-pærene har en original passform og er plug & play med de originale kontaktene og pæresokkelen. H4 og H13 soklene er litt unike da disse gir deg både nær- og fjernlys fra samme pæra, akkurat slik som halogenpæren vil gjøre originalt. Alle de andre pærene er like som de originale halogenpærene hvor de bare har en enkel funksjon. Dette settet er veldig enkelt å montere og vil gi deg en fantastisk oppgradering av tåkelysene dine. Prøv LED i tåkelys du også for å få et fantastisk resultat du kommer til å bli fornøyd med!



Lumen LED Prosystem anbefales
Her kan du lese hva en av våre fornøyde kunder har gitt for tilbakemelding på Lumen LED Prosystem. Prøv dette oppgraderingssettet fra halogen til LED i tåkelys du også da vel!


Ekstremt bra!


Byttet fra standard halogenpærer i tåkelys til Lumen LED ProSystem. Resultat: som å kjøre en helt annen bil!

Eric Kamov

No comments:

Post a Comment