Monday, April 13, 2020

Montere ekstralys

Det finnes utrolig mange monteringsløsninger for ekstralys


Det er veldig mange som lurer på hvordan de skal montere ekstralys på best mulig måte på bilen sin. Både for å få best mulig effekt fra lyktene eller LED-baren, men også er de fleste opptatt av at det skal se fint ut og passe til bilen. Dette skal vi ta en titt på her og komme med noen monteringsløsninger og eksempler. Bra lys på bilen er viktig, men det skal ikke gå på bekostningen av utseende og design. Det finnes mange ulike måter å montere ekstralys på, og det er ikke så forferdelig vanskelig som man gjerne tror at det er. Her har vi samlet ulike monteringsløninger som du fint kan klare å gjøre hjemme i garasjen din. Eller så kan du få et verksted til å hjelpe deg med monteringen. Ønsker du en skreddersydd løsning til din bil, eller en anbefaling av verksted? Ta kontakt med oss på Ekstralys og vi setter opp et forlag til deg, selvfølgelig uten forpliktelser!


Skiltbrakett
Hvis du ønsker en enkel måte å montere ekstralys på, så kan du bruke en skiltbrakett. Dette er en veldig enkel montering som bare krever 4 skruer bak skiltet på bilen din. Skiltbrakettene finnes i ulike størrelser, så her kan man finne en skiltbrakett som passer til de lyktene, eller den LED-baren du ønsker å ha på bilen din. 


Modelltilpassede braketter
Vi har et stort utvalg av modelltilpassede braketter for spesifikke lamper. Blant annet grillbraketter fra Lazer. Ved å bruke disse brakettene får man en montering av ekstralys som ser profesjonell og stilig ut. Denne monteringstypen er perfekt om du ønsker en diskret montering som ser originalt ut på din bil.


Antec lyktefester
Hvis du har bøyle på bilen din, så har vi Antec lyktefester. Disse selges som sett og kommer i flere ulike størrelser og farger, slik at du kan velge de som passer til din bøyle og bil. Her får du en enkel montering som passer perfekt til tusenmetere, men man kan også bruke Antec lyktefester til å montere LED-bar.


Innfelling
Ganske mange biler har en åpning under eller over skiltet på bilen. En LED-bar passer flott i denne åpningen, og vil da kunne få en diskret montering som vil gi et pent resultat og ikke gå på kompromiss av bilens utseende. Her trenger man ikke ekstra braketter, da man kan bruke side-monteringsbrakettene som følger med LED-barene.


Ekstralyskampanje
Hver eneste høst når det begynner å bli mørkere ute og du behøver mer lys, har Ekstralys hatt en stor Hellakampanje. For å utvide denne og kunne gi kundene våre enda flere spinnville tilbud på lykter, lamper, LED-barer og ekstralys, har vi valgt å utvide med en Ekstralyskampanje 2020. Når mørket senker seg og du trenger gode lys for å se bedre og oppdage farer på veien, må du følge med på vår Ekstralyskampanje.

Under vår Ekstralyskampanje 2020 vil du få fantastiske tilbud på produkter fra blant annet Hella, Lumen, Lazer og Rigid. 



No comments:

Post a Comment