Monday, April 13, 2020

LED i ryggelys

5 produkter for bedre ryggelys


Å oppgradere til LED i ryggelys vil gi deg en fantastisk oppgradering av ryggelysene på bilen din. Visste du at bilprodusentene kaller ryggelys for ryggemarkeringslys? Det handler nemlig ikke om at du skal se noe bakover, men at andre skal se at du har bilen i revers! Oppgrader til LED i ryggelys, og reduser sjansen for å kjøre på noe når du rygger – for nå kan du faktisk se hva som er bak bilen. Få bedre ryggelys med LED. Se våre anbefalte produkter under.


Lumen LED Ryggelys pære

Lumens LED ryggelys pærer er vårt mest solgte produkt i hele nettbutikken. Et enkelt pærebytte gir deg minst dobbel lysstyrke sammenlignet med originale ryggelys pærer, og finnes med flere forskjellige sokler. LED i ryggelys vil gi deg en kraftig oppgradering av dine originale ryggelys. Bortsett fra den fantastiske kvaliteten til denne pæren, har den et utrolig godt lys som kan doble effekten til din originale halogen ryggelys pære. Den sender lyset rett bakover akkurat dit du trenger det, slik at du kan rygge med god sikt. Den kommer i ulike pæretyper som du kan velge i fanen til høyre. Lumen LED ryggelys pærer har også innebygd motstand - canbus,  slik at du ikke vil få problemer med bilens pære varslingssystem. De kan brukes både på personbil og lastebil. 



Lumen Workforce LED
Lumen Workforce har en effekt på 2200 lumen, og kastelengde på 155 meter – så her får du mye lys i forhold til hva du betaler. Lykten er også godkjent for bruk som ryggelys. Få en meget robust lampe som leveres med hele 2 års garanti.


Rigid SRM Pro LED Innfellbart Ryggelys
Rigid SRM Pro er en kompakt og genial lykt som er laget for å felles inn i for eksempel støtfangeren bak på en bil. Dette gir en fantastisk diskret montering av noen helt rå LED-lykter. Lampen har 1584 lumen og 5 års garanti.


Rigid Ignite LED
Rigid Ignite er en utrolig liten lykt, men med svært høy effekt. Den er perfekt for montering på trange plasser, eller under selve bakfangeren på bilen for et godt oppgradert ryggelys i LED. 

Rigid Ignite Innfellbar LED Ryggelys
Rigid Ignite kommer også som en innfellbar versjon, og kan felles inn på alle slette overflater. Lampen har rundt 1000 lumen som gir deg en svært god sikt når du rygger. Oppgrader til LED i ryggelys. 


Ekstralyskampanje
Hver eneste høst når det begynner å bli mørkere ute og du behøver mer lys, har Ekstralys hatt en stor Hellakampanje. For å utvide denne og kunne gi kundene våre enda flere spinnville tilbud på lykter, lamper, LED-barer og ekstralys, har vi valgt å utvide med en Ekstralyskampanje 2020. Når mørket senker seg og du trenger gode lys for å se bedre og oppdage farer på veien, må du følge med på vår Ekstralyskampanje.
Under vår Ekstralyskampanje 2020 vil du få fantastiske tilbud på produkter fra blant annet Hella, Lumen, Lazer og Rigid. 



No comments:

Post a Comment