Monday, April 13, 2020

Innfelt LED-bar

På grunn av det slanke og diskret designet som gir en lekker montering på nærmest alle biltyper, så er Lazer Linear18 eller Rigid SR20 to svært populære premium LED bars som kunder i norden elsker å montere på sine biler. Mye på grunn av det slanke diskret designet som gir en lekker montasje på nærmest alle biltyper. I denne artikkelen viser vi hvordan det ble montert på en Subaru. Vi har mange flere eksempler som vi kommer med, men er er et eksempel på innfelt LED-bar. 



Subaru innfelt LED-bar - Lazer Linear18 bak grill eller støtfanger

Her er en liten smakebit på hvordan en kunde har innfelt LED-bar fra Lazer inn bak grillen i støtfangeren. Så det finnes mange enklere måter å gjøre det på, men om man skal ha en skikkelig proff montering av LED ekstralys i grillen er dette måten å gjøre det på. På bildene ser vi at han har gått all-in og demontert støtfangeren for å få den aller beste montasjen. Mange velger å kutte ut i grillen, eller å presse den inn mellom to riller. Eller montere den på en skiltbrakett. 
  • Løsne støtfangeren eller ordne deg god tilkomst
  • Bruk skiltbraketter fra Lazer eller Lumen og fest LED bar og fest dette bak støtfanger.
  • Juster høyden. Pass på at den ikke lyser ned i bakken, da mister du lysstyrke. 
  • Koble ledningsnett og relésett. 
  • Monter tilbake støtfangeren og test de nye fjernlysene. 


Trenger du styrestrøm til Ekstralysene?
Mange nye biler krever en ekstra modul for å få styrestrøm til ekstralys og da finnes det en enkel løsning som gir deg dette. Den kobles på bilens “datanett” og lytter på dette og gir deg styrestrøm til relésettet til fjernlysene dine. Oftest kreves dette hvis din bil har bi-xenon eller bi-led originalt. Det ser man ofte hvis bilen kun har én lyskaster for nær og fjernlys i LED eller xenon. 

Hvordan blir resultatet?
På Subaruen her ble det montert på en Lazer Linear 18 LED fjernlys bar, og den gir et bredt og fint fjernlys som kastes ganske langt fremover. Den har utrolige 12150 lumen, som tilsvarer 12 tradisjonelle tusenmetere! Eieren av bilen kommer til å glede seg over de beste fjernlysene han noensinne har hatt, og det uten å forstyrre på en ellers veldig flott front på bilen. 


Ikke glem et rimeligere alternativ for LED ekstralys og LED bar
Et annet alternativ som bør nevnes er Lumen CS20 LED fjernlys den har også et slankt og pent design og lyser temmelig heftig! Så for deg som ønsker en litt rimeligere LED bar, er dette et svært godt alternativ til Rigid LED-bar og Lazer ekstralys.

No comments:

Post a Comment