Monday, April 13, 2020

Oppgradere til Xenon

Få bedre lys med xenonsett


Den absolutt beste måten å oppgradere originale hovedlys er å oppgradere til xenon. Dette gir uten tvil beste effekt og det mest riktige lysbilde. Med et xenonsett vil du få bedre lys på bilen din og er den oppgradering vi anbefaler de som vil å best mulig lys på bilen sin. 

I hovedlys på bil er et xenonsett absolutt å foretrekke fremfor LED. Dette har med hvordan halogenpæren konsentrerer lyset inn i reflektoren. Dette er svært vanskelig å etterligne med en LED pære, men et xenonsett gjør en utrolig god jobb her. Ut fra vår erfaring er det ingen tvil om at om du ønsker deg bedre lys på bilen din, så skal du absolutt vurdere å oppgradere til xenon og det er et xenonsett du bør velge til hovedlysene på din bil! 


Lumen Prosystem Xenonsett
For å oppgradere til xenon er det Lumen ProSystem xenonsett som vil gi deg fantastiske lys. Og dette xenonsettet finner du her: https://www.ekstralys.no/lumen-prosystem-xenon 

Hvordan oppgradere til xenon?
På dette xenonsettet velger man riktig sokkel utfra hva som sitter i bilen fra før. Vi anbefaler alltid 35w i nærlys og 55w i fjernlys, og 6000 kelvin gir et flott kaldhvitt lys som minner veldig mye om LED. Ønsker du et litt varmere lys velger du 4300 kelvin som er hva xenonpærer kommer med originalt. 

Men dette xenonsettet får du 3-4 ganger mer lys på bilen din og et fantastisk resultat som du kommer til å være veldig fornøyd med! Å oppgradere til xenon er ikke vanskelig og er noe du kan få til selv hjemme i din egen garasje. Er du usikker på hvordan du skal gjøre det eller på hvilke pærer du har orginalt i bilen din, så er det bare å ta kontakt med Ekstralys sine kundeveiledere. De sitter klare til å hjelpe deg slik at du får best mulig lys på bilen din. 


Oppgradere H4 til xenon
Har du H4 pære originalt som gir både nær- og fjernlys skal du ha dette xenonsettet: Lumen ProSystem Xenonsett H4. Dette xenonsettet fungerer på samme måte som Lumen ProSystem xenonsett, og gir et like godt resultat. Forskjellen er at her får du nærlys og fjernlys i samme pære, akkurat slik din originale H4-pære fungerer. 

Hva er kelvin?
Kelvin er hovedsakelig fargen på lyset fra pærene og hva man velger er ofte en smakssak eller valg etter lysets egenskaper. Vi har laget en kelvin guide som du kan se her.
Vår bestselger er 6000 Kelvin. Den gir et knallhvitt lys med meget bra allround egenskaper og et overlegent lys på snøføre. 6000 K er et kaldt lys med en smule blåskjær. Gir et meget pent utseende og kan gi en bil et lite ansiktsløft.


No comments:

Post a Comment