Friday, June 12, 2020

Helt ny serie med Rigid Adapt LED-bar E-serie

Rigid har nettopp lansert en ny serie Rigid Adapt. Har du ikke hørt om Rigid Adapt før? Dette er altså et veldig innovativt og dynamisk LED produkt som er produsert av en av verdens ledende produsenter av LED-bars. Rigid har gjort det nok en gang og kommet verden i forkjøpet og vist hva de er gode for og hvorfor vi snur oss til Rigid når vi ser etter innovasjon og det nyeste innen LED-teknologi. 



Her er det altså en LED bar som dynamisk endrer lysmønsteret etter hvor fort du kjører, med en innebygget GPS modul som registrerer hastigheten du kjører i. Jo fortere du kjører jo mer lys trenger du langt fremme. I motsatt fall, når du kjører seint trenger du ikke lys en kilometer langt fremme. Når du svinger vil lyskasteren endre lysbildet til å sende lyset inn i svingen der du trenger det og slukke lyset ut til motsatt side. På denne måten har du fokuset og blikket festet på der du trenger det. Som teamførerene deres sier i videoen på youtube. “Det perfekte lyset for hvilken som helst situasjon”. “Når du kjører i lav hastighet og gasser på litt, så ser du at lysbildet smalner seg inn. Denne tingen er helt utrolig. Absolutt forbløffende. En ting man bare må ha”

Sjekk også ut denne utrolig kule reklamevideoen på youtube om den nye Rigid Adapt E-serie


Litt mer spesifikasjoner

Den har støtte for multivolt 9-36 volt, så du kan bruke den både på personbil og større kjøretøy. Den kommer ikke med relesett, så det kjøper du utenom. Den har goretex ventil som ventilerer ut eventuell fukt. 50” modellen bruker 358 watt og yter hele 38896 lumen. Den lyser utrolige 1726 meter på 0,25 lux og 862 meter på 1 lux. Dette er alene heftige tall, men tenk deg at disse tallene er adaptive, slik at lysbildet endrer seg fra 1726 meter ned til kanskje 500 meter. 

Ikke godkjente

Rigids hjemmemarked er USA og der er det ikke like viktig med godkjenning og e-merking av slike lykter som i våre trakter. Som vanlig lanserer Rigid lyktene først uten godkjenning. I dette tilfellet kan vi heller ikke regne med å få den godkjent, da dette krever ulike godkjenninger for svinglys, fjernlys og fjernlys med nærlysbilde. I tillegg vil for eksempel 40 og 50” bli alt for kraftig for å bli godkjent etter de strenge europeiske reglene for e-merking av lykter. 



Ønsker du en LED lykt i dag, så kan du vurdere Lumen Cyclops vil du ha med parklys, så finnes det i Lumen Cyclops 9 LED fjernlys . Kanskje du heller trakter etter en godkjent LED bar, så finnes dette også og i en rekke ulike størrelser. Som for eksempel en stor LED-planke som er godkjent fra britiske Lazer. Møt Lazer Linear 36, som er den første godkjente LED baren laget spesielt for takmontasjer.

Rigid importeres av Ekstralys i Norge, som er europas største Rigid og Lazer distributør. Hos Ekstralys vil du finne fullt sortiment av Rigid og andre spennende LED ekstralys og LED arbeidslys



Et annet alternativ til Rigid er britiske Lazer som også lager en rekke flotte LED-planker og LED-lykter. Det som er spesielt bra med Lazer er at de kjenner det europeiske hjemmemarkedet og lager lykter som passer våre behov. Det hjelper selvsagt at Norge er deres største marked. Også her er Ekstralys verdens største distributør av Lazer, så om du er privat eller bedrift gjør du den beste handelen hos Ekstralys. 

Rigid Industries er en av verdens heftigste innovatører når det kommer til automotiv LED belysning. De lager de råeste og røffeste lampene på markedet og har hele 5 års garanti på alle sine LED lamper. For å ikke glemme de råeste LED-barene som Rigid lager. Det er få, hvis ikke ingen, som klarer å måle seg mot de heftige LED-rampene til Rigid. 

No comments:

Post a Comment