Thursday, June 11, 2020

Lumen Helios har noe for alle biltyper!

Kraftige og gode LED-barer fra de minste på 7” til de største på 50”.

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med en Helios LED-bar, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. 

Lumen Helios er en egen utviklet serie med LED-barer og lykter og det er kvalitetsprodukter som gir deg utrolig mye for pengene. De kommer i mange forskjellige størrelser og leveres i en rekke lysbilder slik at du finner det som er perfekt for deg, ditt bruk og din bil. 



Lumen Helios er robuste lamper av god kvalitet laget med komponenter fra øverste hylle. Utrolig gode lamper til en fantastisk pris. Lyktehuset er laget av formstøpt aluminium og glasset er laget av knallsterkt polykarbonat og Lumen Helios er designet for å tåle de tøffeste forholdene og har lysbilder som egner seg til alle typer kjøreforhold. Rett og slett kvalitet til en billig penge. Flere av LED-barene fra Lumen Helios er også godkjente for bruk som fjernlys! Er det ikke fantastisk? 

På bildet over ser du Lumen Helios D7. En liten og kompakt lampe, men med to slike vil du få en kastelengde på hele 624 meter og en effekt på utrolige 6480 lumen! Vi har også laget en fjernlyspakke med to slike lamper og det du behøver for å montere. 



Lumen Helios har tøft og moderne design som passer alle biler. Finn LED-baren som passer til din bil og de kvalitetene du er ute etter for sikker kjøring i mørket. La natten bli som dag!



Lumen Helios CS20 er en av våre bestselgere og har et buet design som følger fronten på bilen og vil gi en fin montering. Den har en kastelengde på nesten 800 meter og en effekt på hele 10548 lumen i en smal LED-bar. Her kan du se den felt inn på en Tesla Model S. Fin montering ikke sant? Se flere bilder på vår nettside. 






Lumen Helios har også rendyrkede arbeidslys som Lumen Helios D20 som har full flood lysbilde som fordeler lyset jevnt utover og egner seg ypperlig som arbeidslys og er laget for alle bruksområder. En utrolig kraftig lampe med hele 10800 lumen!



Lumen Helios D30 LED Fjernlys er en utrolig kraftig lampe LED-bar med et spot lysbilde med 16200 lumen og en kastelengde på hele 1356 meter! Her vil du få et fantastisk godt fjernlys. 

Lumen Helios har LED-barer for alle og enhver til ulike formål og bruksområder. 

No comments:

Post a Comment