Thursday, June 11, 2020

Lumen Helios CS20 vil gjøre deg klar for mørketiden!

Godt lys på de mørke veiene er veldig viktig - er du forberedt? 

Ikke alle har mulighet til å investere i produktene fra de store merkene Rigid eller Lazer, men godt lys av god kvalitet burde være tilgjengelig for alle. Lumen Helios CS20 er derfor et perfekt alternativ for deg som ønsker et fjernlys av høy kvalitet som virkelig er en god oppgradering og gir tryggere kveldskjøring med god sikt langt fremme samtidig som du får bredde i lyset.

Lumen står for god kvalitet, robuste lykter for alle kjøreforhold og ekstremt mye lys for pengene og er noe å få med seg når vi har Black Friday Tilbud På Lys Til Bil Og Tilbehør. 



Lumen Helios CS20 er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og har et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold. Med sitt buede design vil lampen følge den naturlige buen i frontfangere på bilen for en kjempe fin montering. Noe å kjøpe til din bil når det er Black Friday Spesialtilbud? Her vil du få en effekt tilsvarende hele 10 halogen tusenmetere i en liten slank LED-bar og en kastelengde på nesten 800 meter! Denne LED-baren har et relativt smalt lysbilde og fokuserer på å gi god sikt langt fremme, men den har et buet design som gjør at lysbildet også følger kurven til lampen. Resultatet er at lampen ikke bare lyser langt, men også gir god bredde langt fremme. Her får man en lampe som dekker hele veibanen og gir deg et knallgodt fjernlys. 



Lumen Helios CS20 har blitt en bestselger som vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder. Om du ønsker å oppgradere fjernlyset ditt med en kraftig, slank LED-bar av høy kvalitet samtidig som du vil få mye for pengene, da er Lumen Helios CS20 LED-baren for deg. 

For å gjøre et kupp på denne og mange andre produkter, få med deg vårt  Black Week Tilbud På Lys Til Bil Og Tilbehør.

Synes du det er vanskelig å finne frem til det du behøver av tilbehør for å montere? Vi har også laget en Lumen Helios CS20 fjernlyspakke hvor det følger med relésett og skiltbrakett i tillegg til LED-baren. Enkelt og greit og da vil du ikke glemme å kjøpe noe! Hvis du har xenon eller LED originalt, anbefaler vi deg i tillegg å kjøpe en styrestrømgiver, en CanM8-modul. 

No comments:

Post a Comment