Friday, June 12, 2020

LED arbeidslys

Arbeidslys til lastebil, gravemaskin, traktor, og maskin. 

I denne artikkelen skal vi se nærmere på arbeidslys og da spesielt arbeidslys og bedre lys til traktor. Vi på Ekstralys  har et stort utvalg av heftige LED arbeidslys i alle prisklasser til traktor, gravemaskin, tilhenger og mye mer. Vi har lamper som tåler absolutt alt. LED-bar, rund eller firkantet, du finner det du behøver her hos oss på Ekstralys.



Vi har LED arbeidslys med en ufattelig lysstyrke og ekstrem holdbarhet. Arbeidslys til proffene eller bare for hjemmebruk. Vi har heftige LED lamper til ditt kjøretøy, enten du ønsker en rimelig lampe eller en lampe som virkelig tåler alt. Vi har arbeidslys i LED fra de store merkene som Rigid, Lazer eller Lumen. Hos oss kan du finne fantastiske LED arbeidslys til ditt behov og ditt kjøretøy. Vi har LED lamper til entreprenørene og alt det du måtte trenge til hjemmebruk.

LED arbeidslys på traktor 




Når man skal montere arbeidslys på en traktor er det veldig viktig å tenke på plasseringen av lampene slik at du får mest mulig ut av arbeidslyset og slik at du får lyset der du virkelig trenger det når du jobber og er ute å kjører. Hvis du skal montere en LED-bar på en traktor, så monteres gjerne denne høyt oppe på taket slik at du får lyset opp og fram foran traktoren og skuffen. Vi kan for eksempel anbefale en 30” eller 40” LED-bar på taket på hytten. Vi kan virkelig anbefale Lumen Helios D30 eller Lumen Helios D40 til dette. Mange monterer også arbeidslys bakover på traktoren og da er det vanlig med to mindre lykter på hver side. Her kan vi anbefale D-serien fra Rigid eller Lumen Workforce




På grunn av størrelsen på hjulene på traktoren kan de kaste mye skygge. Derfor kan det være lurt å montere noe små og sterke ekstralys på en ekstra brakett som gir lys ut og over hjulene slik at du får best mulig sikt og ingen dødsoner uten lys. Dette er også til stor hjelp hvis du skal kjøre med skuffa eller du for eksempel skal bruke traktoren til brøyting på vinterstid og skal kjøre med en stor plog. Her kan vi også anbefale Rigid D-serie for best mulig resultat og lys. 





Ta gjerne en titt på en utrolig film fra amerikanske Rigid Industries som virkelig viser hvor mye lysene deres tåler! Helt vanvittig! Se “torturfilmen” fra Rigid her

Legendariske Rigid er selve bautaen innen LED-lyskastere. De lager LED-lys som alle forsøker å måle seg mot, de er innovatøren og pioneren i bransjen og lager noen fantastiske og virkelig robuste lykter. Produsert i USA og oser av kvalitet. Rigid selges med 5 års garanti til både bedrift og privat.

No comments:

Post a Comment