Friday, June 12, 2020

Innfelt LED ekstralys Rigid SR20 eller Lazer Linear bak grill eller støtfanger

Lazer Linear18 eller Rigid SR20 er to svært populære premium LED bars som kunder i norden elsker å montere på sine biler. Mye på grunn av det slanke diskret designet som gir en lekker montasje på nærmest alle biltyper. I denne artikkelen viser vi hvordan det ble montert innfelt LED ekstralys på en Mercedes E-klasse. Vi har mange flere eksempler som vi kommer med. Visste du at hos oss på ekstralys har vi mange kampanjer under hele året? En av de største har vi tidlig på høsten når mørket begynner å komme. Så få med deg Ekstralyskampanjen 2020. 



Hvordan feste LED bar bak grillen?

Her er en liten smakebit om hvordan en kunde har montert og innfelt LED ekstralys, en LED bar fra Lazer inn bak grillen i støtfangeren. På bildene ser vi at han har gått all-in og demontert støtfangeren for å få den aller beste montasjen. Mange velger å kutte ut i grillen, eller å presse den inn mellom to riller. Eller montere den på en skiltbrakett. Så det finnes mange enklere måter å gjøre det på, men om man skal ha en skikkelig proff montering av LED ekstralys i grillen er dette måten. 

- Løsne støtfangeren
- Bruk flattjern eller skiltbraketter fra Lazer eller Lumen og fest LED bar
- Juster høyden. Pass på at den ikke lyser ned i bakken, da mister du lysstyrke. 
- Koble ledningsnett
- Monter tilbake støtfangeren og test de nye fjernlysene. 



Trenger du styrestrøm til Ekstralysene?

Mange nye biler krever en ekstra modul for å få styrestrøm til ekstralys og da finnes det en enkel løsning som gir deg dette. Den kobles på bilens “datanett” og lytter på dette og gir deg styrestrøm til relésettet til fjernlysene dine. 

Hvordan blir resultatet?

På Mercedesen her ble det montert på en Lazer Linear 18 LED fjernlys bar, og den gir et bredt og fint fjernlys som kastes ganske langt fremover. Den har utrolige 12150 lumen, som tilsvarer 12 tradisjonelle tusenmetere! Eieren av bilen kommer til å glede seg over de beste fjernlysene han noensinne har hatt, og det som er flott med innfelt LED ekstralys er at det ikke vil virke forstyrrende på en ellers veldig flott front på bilen. Under Ekstralyskampanjen 2020 kommer vi til å ha fantastiske tilbud på ekstralys fra blant annet Rigid, Lazer og Lumen.



Et annet alternativ som bør nevnes er Lumen CS20 LED fjernlys den har også et slankt og pent design og lyser temmelig heftig! Så for deg som ønsker en litt rimeligere LED bar, er dette et svært godt alternativ til Rigid LED-bar og Lazer ekstralys. Gjør et kupp på godt lys på en av våre kampanjer som Ekstralyskampanjen 2020.

No comments:

Post a Comment