Thursday, June 11, 2020

Lumen - Kvalitets produkter til en god pris

Lumen har alt fra varsellys til xenonsett og LED-pærer, men også LED-barer og arbeidslys.



Lumen Helios CS20 er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og har et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold. Denne lampa har et relativt smalt lysbilde og fokuserer på å gi god sikt langt fremme. Lampen har et buet design som gjør at lysbildet også følger kurven til lampen. Resultatet er at lampen ikke bare lyser langt, men også gir god bredde langt fremme. Her får man en lampe som lyser hele 785 meter langt og dekker hele veibanen og gir deg et knallgodt fjernlys. Lampen er designet slik at den vil følge den naturlige buen i frontfangere på bilen som gir en kjempe fin og stilren montering. Vi har satt sammen en fjernlys pakke med alt du trenger for montering og oppkobling av denne LED-baren. Hvis du har Xenon eller LED originalt på bilen din vil du også behøve en CanM8-modul for å lette kunne finne styrestrøm signalet. Denne modulen kan du også finne i nettbutikken vår. Ta del av våre Beste Tilbud på Black Week og gjør et kupp!


Lumen LED Ryggelys er en bestselger og en av markedets kraftigste ryggelyspærer. Et produkt å følge med på når vi skal ha mange Topp Tilbud på Black Week. Med denne ryggelyspæren kan du doble effekten i forhold til dine originale halogen ryggelys pærer. Dette vil være en fantastisk oppgradering av ryggelysene dine da den sender lyset rett bakover, nesten som en lommelykt, akkurat dit du trenger det og vil gi deg god sikt og kontroll bakover. Pæren har også innebygd motstand slik at du ikke vil oppleve å få feilmeldinger. Det er bare i svært få tilfeller og med noen kresne biler at det vil være behov for ekstra motstand på disse pærene. Disse pærene kan brukes i ryggelys både på personbiler og på lastebiler. Få med deg våre fantastiske Black Friday dagstilbud!



Kjører du BMW og ønsker å oppgradere bilens Angel Eyes? Disse pærene fra Lumen vil gi din BMW et moderne og hvitt lys i ringene som passer perfekt sammen med andre LED og Xenon produkter som du måtte ha på bilen. De passer rett inn i bilens originale sokler og vil ikke gi deg problemer med bilens pære varslingssystem og forårsake feilmeldinger. Med disse pærene vil du få et jevnt og fint kaldhvitt lys i alle de fire ringene med en farge på 6000 kelvin. Få med deg våre Black Week dagstilbud!  

No comments:

Post a Comment