Tuesday, December 14, 2021

LED lys bil - fantastiske oppgraderinger

Hvordan få best mulig LED lys på bilen din

Oppgrader pærene til LED lys bil

Med et enkelt pære bytte så kan du få opp til 4 ganger mer lys. LED lys i tåkelys er svært populært. Vi har kraftige LED-pærer som kan erstatte originale pærer. Ved å bytte de gamle og gule halogenpærene dine med LED-pærer får du ikke bare et hvitere og mer moderne lys, men også en kraftig oppgradering av lysstyrken. Dette vil se utrolig flott ut sammen med andre LED eller xenon produkter, samtidig som du vil få sterkere lys på bilen din. En flott oppgradering av tåkelysene dine!

Lumen LED Prosystem - Våre kraftigste LED lys bil

Dette er et av våre mest solgte produkter gjennom tidene, og med god grunn. Dette er et komplett sett med oppgraderings pærer fra halogen til LED. Lumen LED ProSystem gir nesten 4 ganger mer lys enn standard halogenpærer. Dette er virkelig en god oppgradering – du får hele 3000 lumen effekt fra hver pære! Pærene har en perlehvit farge på 6000 kelvin som matcher ypperlig med andre LED- og xenon produkter på bilen din, og gir et moderne og pent utseende. Se dette LED-kitet her. Alle pærene har original passform og er plug & play med originale kontakter og sokler. H4 og H13 varianten er litt unik da denne gir deg både nær- og fjernlys, slik halogenpæren gjør originalt. De andre pærene er lik som originale halogenpærer hvor de har en funksjon.


 

Montér en LED-bar eller runde ekstralys på bilen din

Få en fantastisk oppgradering av bilens originale fjernlys ved å montere en LED-bar eller ekstralys på bilen. Canlamp ER20 LED lys bil vil gi deg god bredde og god sikt langt frem. En LED-bar med høy effekt, god kastelengde og god bredde i lysbilde er 3 gode grunner for å velge nettopp denne lampen. Canlamp er kjent for å levere rimelige kvalitetsprodukter. Med ER20 lampen får du en effekt på hele 7832 lumen og et lysbilde som kombinerer både lengde og bredde. Mer kan man ikke ønske fra en lampe i denne prisklassen. Lampen er rundt 20" som er på lengden med et bilskilt, så den egner seg derfor perfekt til monteringer over eller under skiltet. 

Kombo lysbilde - Det perfekte fjernlys

Canlamp ER20 har en fin blanding av bredde og lengde. Den kaster lyset nesten en kilometer langt og sprer seg godt ut i grøftekantene. Dette gir deg et fjernlys som passer alle typer kjøreforhold, og gjør deg godt rustet med lys om du skal på fjellet, kjører i skogsområder med mye dyr, eller på lange strekninger hvor du trenger mye lys langt fremme.



Runde LED lys bil - Lumen Cyclops

Selv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, så er det fortsatt mange som ønsker runde ekstralys på bilen. En rund lykt eller tusenmeter som de også blir kalt, gir det tradisjonelle utseendet og det burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Lumen Cyclops får du både det runde klassiske utseende, men også en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd. Lumen Cyclops9 standard er den mest solgte modellen av disse runde LED ekstralysene. De gir et fantastisk oppgradert ekstralys på bilen eller lastebilen. Lumen Cyclops9 har det som vi kaller et “kombo” lysbilde. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med 825 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene. Cyclops9 har også en lillebror Lumen Cyclops7 LED fjernlys som er litt mindre, men du vil fortsatt få et fantastisk bra lys.

No comments:

Post a Comment