Friday, December 24, 2021

Led lys bil - Hvordan få gode fjernlys?


Den beste måten å få gode fjernlys på, er å oppgradere til led lys bil. Ved å montere ekstra fjernlys enten en LED-bar eller runde ekstralys kan man virkelig få gode fjernlys på bilen. Her får man uendelig med muligheter når det kommer til både lysbilde og hvilken type led lys til bil man ønsker. 

Godt led lys er viktig

Godt lys på de mørke veiene er viktig, og veldig ofte er ikke de originale lysene gode nok. Da vil det være nødvendig med en oppgradering. Ikke alle har mulighet til å investere i produktene fra Rigid eller Lazer, men godt lys av god kvalitet burde være tilgjengelig for alle. Lumen Helios CS20 LED fjernlys er derfor et perfekt alternativ for de som ønsker et fjernlys av høy kvalitet som virkelig er en god oppgradering og gir tryggere kveldskjøring. 



Lumen CS20 LED lys bil

Designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold gjør CS20 til et knallgodt fjernlys til alle typer kjøretøy. Med sitt buet design vil lampen følge den naturlige buen i frontfangere på bilen for en kjempe fin montering. Med en effekt på over 10 000 lumen får du også lysstyrken tilsvarende hele 10 halogen tusenmetere i en liten slank LED-bar, uten at du trenger å montere mange store lykter.

Spot lysbilde - Fantastisk kastelengde

Helios CS20 har et relativt smalt lysbilde og fokuserer på å gi god sikt langt fremme, men lampen har et buet design som forbedrer dette betraktelig. Siden lampen er buet vil lysbildet også følge kurven til lampen. Resultatet er at lampen ikke bare lyser langt, men også gir god bredde langt fremme. Her får man en lampe som lyser 785 meter langt og dekker hele veibanen for et knallgodt fjernlys.

Runde led lys bil

Selv om LED-barer har blitt en stor hit på fjernlys-markedet, så er det fortsatt mange som ønsker runde lamper. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet og burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Lumen Cyclops9 får du både det runde klassiske utseende, men også en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd. Cyclops 9 har en fin størrelse som passer til så og si alle biler og har innebygd festeanordning for støttestag. Den har også svært høy effekt på hele 9324 lumen som er mer en nok lys. Du får faktisk over 11 ganger mer lysstyrke med Cyclops9, enn med vanlig halogen. Dette gir et utrolig godt fjernlys som gjør natt til dag. Den er designet for å tåle de tøffeste forholdene, og et lysbilde som er spesielt godt egnet til alle typer kjøreforhold, gjør Cyclops9 til et knallgodt fjernlys for alle kjøretøy.




Kombo lysbilde - Perfekt LED fjernlys

Cyclops9 har det vi kaller et "kombo" lysbildet. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene til led lys bil, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med 825 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene.

No comments:

Post a Comment