Tuesday, December 14, 2021

Xenon pære - Oppgrader hovedlysene dine


Original xenon er til biler som er levert fra fabrikk med xenon pærer. Du er kanskje på jakt etter ny xenon pære til din bil, fordi den gamle er defekt? Hos Ekstralys.no kan du finne xenonpærer fra  Philips, Osram og Lumen pærer i alle varianter som for eksempel D1S, D2S, D8S, D3S, D4S, D2R og mange flere til skikkelig gode priser. Vi hjelper gjerne å finne rett pæretype hvis du er usikker på hvilken xenonpære din bil kommer med originalt. 

Osram Night Breaker Laser 200%

Er du ikke helt fornøyd med xenonpærene på bilen din? Xenonpærene Night Breaker Laser fra Osram vil garantert rette på det. Med et enkelt pærebytte får du en effektøkning på opptil 200% og opptil 20% hvitere lys. En perfekt løsning for deg som ønsker en solid oppgradering og mest mulig ut av xenonlysene på bilen din. 



Enkel oppgradering av xenon pære

Med et enkelt pærebytte får du opptil 200% mer lys sammenlignet med dine gamle xenonpærer. Det er en stor forskjell fra standard xenonpærer, og disse pærene vil virkelig vil gi deg en fantastisk oppgradering av lysene på bilen din. Det å bytte xenonpærer er faktisk like enkelt som å bytte en tradisjonell halogen pære eller glødepære, og noe enhver kan gjøre selv. Det kraftige lyset fra denne pæren gir deg bedre sikt, og større synlighet på veien. Pæren er også E-merket og godkjent og leveres med 2 års garanti fra Osram.

Gode og rimelige xenonpærer fra Lumen  

Xenon pære fra Lumen er en kvalitetspære på lik linje med de store markedslederne. Pæren leveres også i forskjellige kelvin fargenyanser, slik at du får fargen som passer deg og bilen din. 4300 kelvin er den originale fargen som leveres på biler med original xenon. Den har gode egenskaper på våt mørk asfalt og har samme lysstyrke som 6000 K.

6000 kelvin gir et knall hvitt lys med meget bra allround egenskaper og et overlegent lys på snøføre. 6000 K er et kaldt lys med en smule blåskjær. Gir et meget pent utseende og kan gi en bil et lite ansiktsløft. Ta gjerne en titt på vår Kelvinguide her.

Enkelt å bytte selv 

Xenonpærer blir svakere over tid. Selv om xenonpærene  ikke er ødelagte, er det derfor anbefalt å bytte disse regelmessig for å opprettholde det gode lyset xenon faktisk gir. Når du synes pærene ikke gir det lyset du forventer, så kan det være lurt å bytte til nye gode pærer. Xenonpærer er svært enkelt å bytte selv, husk bare å koble fra strømmen når du gjør dette og ikke ta direkte på glasset. Vi anbefaler å bytte pærene parvis, slik at man unngår fargeforskjell og ulik lysstyrke mellom pærene.


No comments:

Post a Comment