Tuesday, December 14, 2021

Strands LED fjernlys hos Ekstralys

Hos oss kan du kjøpe Strands LED fjernlys. Vi har både Strands Siberia SR og Strands Siberia DR serien.

Strands Lightning Division – Strands LED Fjernlys

Strands Lighting Division har siden 2002 produsert kvalitetsprodukter fra sine kontorer i Sverige. Strands tilbyr et mangfold av LED-barer, ekstralys, varsellys og arbeidslys og har et stort sortiment av lastebil produkter som markeringslys, baklykter og ryggelys. Alle Strands produkter leveres med 3 års garanti. Vi skal ta en nærmere titt på Strands LED fjernlys – SR og DR som vi har i nettbutikken hos ekstralys.no. 



Strands Sibera LED fjernlys

Strands Siberia er en rimelig og unik serie med godkjente LED-barer som leveres i en enkelt rader – SR-serien – eller dobbelt rader – DR serien – fra 12″ størrelse helt opp til 50″ størrelse. Ja, du leste riktig. Her får du godkjente LED-barer helt opptil 50″ størrelse som tilsvarer et breddemål på hele 127cm! Fantastisk ikke sant? Lampene leveres også med posisjonslys i to forskjellige farger. Her kan du velge å bruke et hvit eller oransje posisjonslys. Dette bestemmer du helt selv. Eller så kan du velge å ikke bruke posisjonslysene. Velg den LED-baren som passer på din bil, og velg mellom en lysstyrke fra 4000 lumen helt opptil vanvittige 38400 lumen. Strands Siberia er et perfekt alternativ om man ønsker en kraftig og godkjent LED-bar med kule designpreg. Her får du en godkjent og kraftig LED-bar med 3 års garanti.

Strands Siberia Night Ranger LED ekstralys

Strands Siberia Night Ranger er Strands sin serie med runde ekstralys i 7” og 9” størrelse. Her får du noen heftige runde ekstralys til bilen hvor du kan velge mellom kombinert eller spot lysbilde. De leveres også med gult og hvitt posisjonslys som Siberia LED-barene. 

Hva gjør lampen så bra?

Strands opererer med både teoretisk og effektiv lumen på Siberia lampene. Strands Night Ranger 9” for eksempel, er oppgitt med 20400 teoretiske lumen, og en effektiv lumen på 13377. Merk at effektiv lumen er hva lampen faktisk levere av lysstyrke. Det unike med lampen er posisjonslyset som kan lyse med en hvit eller oransje farge. Posisjonslyset har et jevnt lys langs hele lampen. Du kan velge å ikke bruke posisjonslyset om du ønsker det. Strands tilbyr robuste produkter med god effekt og kvalitet, og leveres med 3 års garanti.

Kombo lysbilde - Perfekt som fjernlys

Strands Siberia Night Ranger har det vi kaller et "kombo" lysbilde. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombo lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med 930 meter kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene.


No comments:

Post a Comment