Friday, December 24, 2021

Strands runde LED fjernlys

I denne artikkelen skal vi ta en titt på Strands runde LED fjernlys og hva disse LED ekstralysene har å tilby. 


Strands Siberia Night Ranger LED ekstralys


Strands har både godkjente og ikke godkjente runde LED ekstralys i sitt fjernlys sortiment. Strands Siberia Night Ranger er et godt alternativ om man ønsker et kraftig rundt ekstralys med kule design preg og parklys. Lampen har innebygd posisjonslys eller parklys med oransje og hvit farge. Du kan selv velge hvilken farge du ønsker å bruke av disse, eller om du ikke ønsker å bruke posisjonslyset i det hele tatt. Her får du et kraftig LED ekstralys fra Strands med 20400 teoretiske lumen og en kastelengde på hele 930 meter. 




Kombo lysbilde er perfekt som fjernlys


Strands Siberia Night Ranger har det vi kaller et "kombo" lysbilde. Fordelene med et slikt lysbilde er at man får det beste fra to verdener. Et kombinert lysbilde kombinerer de to mest populære lysbildene, en smal spot og et bredt fjernlys. Med en slik kombinasjon får du ikke bare god sikt langt fremme med en god kastelengde, men du får også bedre lys ut mot grøftekantene der du trenger det.


Hva gjør Strands runde LED fjernlys så bra? 


Strands opererer med både teoretisk og effektiv lumen på alle sine Siberia lamper. Strands Siberia Night Ranger 9” lykten er for eksempel oppgitt med 20400 teoretiske lumen, og en effektiv lumen på 13377. Merk at effektiv lumen er hva lampen faktisk levere av lysstyrke. Det unike med lampen er posisjonslyset som kan lyse med en hvit eller oransje farge. Posisjonslyset har et jevnt lys langs hele lampen og gir ekstralyset et kult og unikt design. Du kan velge å ikke bruke posisjonslyset om du ønsker det. Strands tilbyr robuste produkter med god effekt og kvalitet, og leveres med 3 års funksjonalitets garanti. Strands Siberia Night Ranger har også en lillebror i 7” størrelse som du kan se her. Her får du et kraftig LED ekstralys med 9600 teoretiske lumen og en kastelengde på hele 738 meter. 


Strands Siberia Night Ranger Spot


I Siberia Night Ranger serien tilbyr Strands også runde LED ekstralys med spot lysbilde i både 7” og 9” utforming. Strands Siberia Night Ranger spot fokuserer på å gi deg en god kastelengde. Ekstralysene har et vanvittig stilig lysbilde som kaster lyset veldig langt fremover, men som likevel dekker hele veibanen. Disse lampene har en kastelengde på nesten to kilometer, som er langt mer enn hva de fleste faktisk trenger. Spot lysbilde passer ypperlig om du kjører på lengre strekninger hvor gjerne farten er litt høyere, og du trenger å se langt og hva som befinner seg i enden av sletta. 


No comments:

Post a Comment